Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ: Πρέπει να σας ζητήσουν μελέτες κ. Καραπάνο ή εσείς είστε υποχρεωμένοι να τις έχετε εκπονήσει για το ΔΑΚ Μεσολογγίου;

Ο Δήμος Ι.Π. Μεσολογγίου, με περισσό θράσος, απαντώντας σε σχετική ερώτηση βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ που κατατέθηκε στη Βουλή, σχετικά με την ετοιμότητα εκπόνησης μελετών για το ΔΑΚ Μεσολογγίου, προφανώς κάνει τον “Κινέζο” ή επινοεί κάθε φορά που συλλαμβάνεται απροετοίμαστος, διάφορες προφάσεις.

Ποιος ήταν υποχρεωμένος κ. Δήμαρχε να έχει ετοιμότητα μελετών για τη βελτίωση των αθλητικών εγκαταστάσεων του ΔΑΚ Μεσολογγίου, ο γείτονας; Για μια ακόμα φορά αναζητούνται οι λέξεις και το νόημά τους!
Σε κάθε περίπτωση προφανώς και ο Δήμος δεν έχει εκπονήσει – ωριμάσει καμιά από τις απαιτούμενες μελέτες βελτίωσης και αναβάθμισης των αθλητικών εγκαταστάσεων του ΔΑΚ, πέραν μιας απλής τεχνικής έκθεσης που κάποτε (Φεβρουάριος του 2016) επέδωσε στον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού κ. Συναδινό.

Έκτοτε, μηδέν εις το πηλίκον. Αλλά είπαμε, για σας προέχει το beach volley και το κολυμβητήριο… Όσο για την κατάσταση των αθλητικών εγκαταστάσεων στο σύνολο του Δήμου μας, τα λόγια περιττεύουν… 

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ

«Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ»

 

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr