Αναβολή της Δράσης "Ζωγραφίζοντας στο Δασάκι"

Με μεγάλη μας έκπληξη μέσω της γραμματέα της προέδρου του Λιμενικού ταμείου, κ.Τσέλιου, ενημερωθήκαμε πως από εδώ και στο εξής δεν μπορεί να γίνει καμία παρέμβαση στο δασάκι χωρίς άδεια. 

Συγκεκριμένα αύριο Σάββατο 24/06/2017 δεν θα μπορέσει να γίνει χωρίς άδεια η εικαστική παρέμβαση που προγραμματίσαμε σε 3 τσιμεντένιες κολώνες, την οποία είχε αναλάβει ο Γιώργος Παπαγεωργίου που το τελευταίο διάστημα ζωγράφισε το εντυπωσιακό γκράφιτι στο 1ο δημοτικό σχολείο Μεσολογγίου. Δυστυχώς, η «έκπληξη» που είχαμε προγραμματίσει για αύριο που ήταν η τοποθέτηση υπαίθριου τραπεζιού ping pong, αναβάλλεται και αυτή παρόλο που το τραπέζι είναι έτοιμο προς χρήση. 

Οι ενέργειες αυτές αποσκοπούν στην βελτίωση του χώρου και είναι ένα βήμα προς την αξιοποίηση του. Η γραφειοκρατία και οι άδειες όμως όπως βλέπουμε έχουν περισσότερη σημασία από τις πράξεις. 

Να τονίσουμε πως δεν έχουμε καμία διάθεση να εμπλακούμε σε έναν δημόσιο διάλογο μέσω ανακοινώσεων διότι έχουμε διαλέξει τον δρόμο των πράξεων. Θεωρούμε ωστόσο υποχρέωσή μας να σας ενημερώσουμε για τις τελευταίες εξελίξεις καθώς αυτές επηρεάζουν σε μεγάλο βαθμό την Δράση μας: «ΔΙΝΟΥΜΕ ΖΩΗ ΣΤΟ ΔΑΣΑΚΙ». 

Αναμένουμε ακόμη τις παρεμβάσεις του αρμόδιου φορέα (φωτισμός, ρύθμιση πάρκινγκ κτλ) καθώς και την τοποθέτηση της ξυλείας στα παγκάκια την οποία προμήθευσε το Λιμενικό Ταμείο και βερνικώθηκε από πρόθυμους πολίτες στο πλαίσιο της προηγούμενης δράσης μας «ΔΙΝΟΥΜΕ ΖΩΗ ΣΤΟ ΔΑΣΑΚΙ» στις 10/06/2017 αλλά η οποία δεν έχει τοποθετηθεί ακόμη.

Αναγκαζόμαστε να αναβάλλουμε την πρωινή μας δράση «Ζωγραφίζοντας στο Δασάκι» αλλά και την εικαστική παρέμβαση που θα υλοποιούνταν το απόγευμα. 

Τα ξαναλέμε σε επόμενη δράση και σας παροτρύνουμε να επισκέπτεστε το Δασάκι.

Περπάτησε στο #ΔΑΣΑΚΙ και στείλε μας την ιδέα σου για εκδηλώσεις ή χρήσιμες παρεμβάσεις: https://goo.gl/forms/jF1iEyQ7XHO59Qgm2

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr