Η sexy celebrity που συμμετείχε στον Διάπλου και διαφήμισε το Μεσολόγγι... (Φωτο)

Μια από τις παρουσίες που δεν πέρασε απαρατήρητη στον αγώνα διάπλου της λιμνοθάλασσας που έγινε τις προάλλες στην περιοχή, είναι αυτή της Ασημίνας Ιγγλέζου.

Πρόκειται για την αθλήτρια κυρίως ορεινού τρεξίματος που όμως δεν διακρίνεται μόνο στον τομέα του αθλητισμού, αλλά είναι κάτοχος και δύο τίτλων ομορφιάς! Ο ένας στην Ελλάδα ως Miss Greece Globe 2014 και ο αμέσως επόμενος παγκόσμιος τίτλος ως Mrs Best Figure2014 για τον διεθνή διαγωνισμό ομορφιάς ο οποίος διεξήχθη στην Σενζέν της Κίνας και ανάμεσα σε 45 χώρες κέρδισε ως Ελληνίδα τον τίτλο για το καλύτερο σώμα! Μάλιστα είναι μητέρα και δύο κοριτσιών ηλικίας 8 και 16 ετών!

Η Ασημίνα έλαβε μέρος στον αγώνα με κανό θέλοντας να βιώσει την εμπειρία της κωπηλασίας στην λιμνοθάλασσα και δεν δυσκολεύτηκε να τραβήξει τα βλέμματα πάνω της με τα πλούσια προσόντα που άφησε σε κοινή θέα με το sexy μαγιό της.

Εκείνο που έχει αξία όμως είναι ότι τις εμπειρίες της και τις εκπληκτικές τοποθεσίες της λιμνοθάλασσας θέλησε να τις μοιραστεί με τους φίλους της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης... Με μαγιό σε πελάδα αλλά και στον φάρο του Άη-Σώστη και τα instagram και facebook πήραν φωτιά.

Πάνω από 80.000 followers στο instagram και αρκετές χιλιάδες στο facebook έκαναν τα likes να πέφτουν βροχή... Επίσης στο σημερινό φύλλο της Espresso φιγουράρει η φωτογραφία μπροστά από το Φάρο με αναφορές στη νέα της συνεργασία στο video clip του Λευτέρη Πανταζή.

Μέσω της Ασημίνας το Μεσολόγγι κέρδισε μια εξαιρετική διαφήμιση και το κρατάμε στα θετικά...

Πηγή: www.aixmi-news.gr

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr