×

Προειδοποίηση

JFolder: :files: Η διαδρομή δεν καταλήγει σε φάκελο. Διαδρομή: [ROOT]/images/Galleries/158EOFANIA
×

Σημείωση

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder:

Θεοφάνεια 2015 Μεσολόγγι (Φωτορεπορτάζ)

Με ευλάβεια και λαμπρότητα γιορτάστηκαν τα Θεοφάνεια στο Μεσολόγγι. Η θεία λειτουργία τελέστηκε στον μητροπολιτικό ναό του Αγίου Σπυρίδωνα χοροστατούντος του Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Κοσμά.

Στη συνέχεια οι πιστοί, προπορευόμενης της φιλαρμονικής του δήμου και του Ιερού Κλήρου, κατευθύνθηκαν εν πομπή στο λιμάνι, όπου τελέστηκε ο Αγιασμός των υδάτων και η κατάδυση του Τιμίου Σταυρού.

Αρκετοί ήταν και φέτος οι τολμηροί που αψηφώντας το τσουχτερό κρύο, βούτηξαν στα παγωμένα νερά του λιμανιού για να πιάσουν το Σταυρό. Τυχερός στάθηκε και φέτος ο Νίκος Σουλής ο οποίος έλαβε την ευλογία του Μητροπολίτη.

Ο κ. Σουλής, ο οποίος κατάγεται από την Αθήνα και βρίσκεται στο Μεσολόγγι για επαγγελματικούς λόγους, δήλωσε ιδιαίτερα ικανοποιημένος και συγκινημένος, που και φέτος κατάφερε να πιάσει το Σταυρό, όπως άλλωστε συμβαίνει τα τελευταία 10 χρόνια που βουτάει ανελλιπώς.

Παρόντες ήταν ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Κ. Μπαρμπαρούσης, ο δήμαρχος και δημοτικοί σύμβουλοι, καθώς και εκπρόσωποι αρχών και φορέων.

www.aixmi-news.gr

  {gallery}158EOFANIA{/gallery}  

 

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr