×

Προειδοποίηση

JFolder: :files: Η διαδρομή δεν καταλήγει σε φάκελο. Διαδρομή: [ROOT]/images/Galleries/16THEOFANIA
×

Σημείωση

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder:

Με λαμπρότητα ο αγιασμός των υδάτων στο Μεσολόγγι (Photo)

Με λαμπρότητα πραγματοποιήθηκε και φέτος η τελετή κατάδυσης του Τιμίου Σταυρού και ο αγιασμός των υδάτων στο λιμάνι του Μεσολογγίου.

Το πρωί τελέσθηκε η ακολουθία του Μεγάλου Αγιασμού στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνα. Στη συνέχεια έγινε η μεταφορά, εν πομπή, του Τιμίου Σταυρού προπορευόμενης της Φιλαρμονικής του δήμου και με τη συνοδεία του Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ.κ. Κοσμά, του Ιερού Κλήρου, στρατιωτών, των τοπικών αρχών και πλήθους κόσμου. Στο Μεσολόγγι βρέθηκε και ο πρώην υπουργός Χρήστος Βερελής για τον εορτασμό των Θεοφανείων. Αρκετοί ήταν εκείνοι που βούτηξαν στα νερά του λιμανιού με την ελπίδα να πιάσουν το σταυρό.

Τυχερός στάθηκε ο Χρήστος Κρίκος που για δεύτερη φορά καταφέρνει να πιάσει το σταυρό και να πάρει την ευλογία του Μητροπολίτη. Φέτος σύμμαχος ήταν και ο καλός καιρός που επέτρεψε σε εκατοντάδες κόσμου να παρακολουθήσουν την τελετή αλλά να απολαύσουν και τον καφέ τους στο λιμάνι…

ΒΑΣΩ ΒΗΤΤΑ

www.aixmi-news.gr

{gallery}16THEOFANIA{/gallery}  

 

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr