×

Προειδοποίηση

JFolder: :files: Η διαδρομή δεν καταλήγει σε φάκελο. Διαδρομή: [ROOT]/images/Galleries/16KATOXH-LAOGR
×

Σημείωση

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder:

Ένα ταξίδι στο παρελθόν από την Εθελοντική ομάδα Κατοχής (photo)

 

Γράφει η Μπονάρεβα Βικτωρία

Ένα ζωντανό μουσείο Λαογραφίας έστησε η Εθελοντική Ομάδα της Κατοχής στο ανακαινισμένο κτήριο Συγγρού που βρίσκεται στις όχθες του Αχελώου στο κέντρο του χωριού. Αναδεικνύοντας την ζωντανή ιστορία της Κατοχής αλλά και άλλων περιοχών του Νομού η έκθεση Λαογραφίας μας ταξιδεύει στο παρελθόν.

Ένα παρελθόν γεμάτο γούστο αλλά και παραγωγική έμπνευση, τονίζοντας ότι ακόμα και τα δύσκολα χρόνια οι άνθρωποι του τόπου μας έβρισκαν την δύναμη να αγωνίζονται για την καθημερινότητα προσθέτοντας πινελιές ομορφιάς. Ένας χώρος τακτοποιημένος με ιδιαίτερη προσοχή σαν να διαμορφώθηκε από ειδικούς φιλοξενεί παλιά έπιπλα, εργαλεία, αργαλειούς, πλεκτά και γυαλικά που διακοσμούν και σήμερα σπίτια των συγχωριανών τους και παραχωρήθηκαν για τις ανάγκες της έκθεσης.

Τίποτα ποιο σημαντικό από το να διαθέτει ένα χωρίο στις τάξεις του, ανθρώπους που παλεύουν να αναδείξουν και συνάμα να ζωντανέψουν τον τόπο τους, προσφέροντας τον χρόνο τους, την ενεργεία τους με ανιδιοτέλεια και μόνο γνώμονα την αγάπη για το χωρίο τους.

 {gallery}16KATOXH-LAOGR{/gallery}

 

 

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr