"Τα παιδιά ταξιδεύουν μέσα στους ήχους"

«Ταξίδι μέσα στους ήχους»

Το νέο εκπαιδευτικό πρόγραμμα της «Διεξόδου»

Την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017 στις 12 το μεσημέρι  ο δεξιοτέχνης κρουστών Σόλης Μπαρκής  με τη συνεργασία του μαέστρου Γιάννη Χασάπη θα υλοποιήσει  στον χώρο της Πολιτιστικής Βιβλιοθήκης της «Διεξόδου» (Ράγκου 5 - Μεσολόγγι) ένα  καινούργιο εκπαιδευτικό πρόγραμμα.

Το νέο αυτό εκπαιδευτικό πρόγραμμα θα  προσφέρει στους μικρούς  φίλους της «Διεξόδου» ένα ταξίδι στον μαγικό κόσμο των ήχων.

Μέσα από μια πρωτόγνωρη εμπειρία οι μαθητές θα έχουν την δυνατότητα να έρθουν σε επαφή με τους ήχους και τους ρυθμούς κρουστών μουσικών οργάνων από όλο τον κόσμο, να συνεργαστούν και να συνυπάρξουν μέσα από τη μουσική, να διερευνήσουν τη δυνατότητα του σώματός τους στη θέση των μουσικών οργάνων, να δημιουργήσουν εικόνες με τους ήχους και να μάθουν να μεταφράζουν μέσα από αυτούς τις εντυπώσεις και τα συναισθήματά τους.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα προσφέρεται δωρεάν και απευθύνεται σε μαθητές όλων των τάξεων του Δημοτικού.

Για δηλώσεις συμμετοχής οι γονείς των παιδιών και οι δάσκαλοί τους μπορούν   να απευθύνονται   στον χώρο υποδοχής του Ιστορικού Μουσείου  της «Διεξόδου» (Αθανασίου Ραζή-Κότσικα 23) κάθε μέρα (εκτός Δευτέρας και Τρίτης) από τις 11 το πρωί μέχρι  τη 1 το μεσημέρι.

Λόγω του περιορισμένου αριθμού συμμετοχών θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

 

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr