Ο σπίκερ με τα ψημένα ορνίθια δίνει συνέντευξη, αποδεικνύει ότι αξίζει θέση στο ΟΑΚΑ (vid)

Ο ήδη μυθικός εκφωνητής ανοίγει την καρδιά του για το τοπικό ποδόσφαιρο, τα ορνίθια και τα πάντα

Δεν ξέρουμε αν οι κάτοικοι του χωριού Ξυλαγανή στην Κομοτηνή περίμεναν ότι θα γίνουν viral, πόσο μάλλον με τον τρόπο που αυτό τελικά έγινε. Όχι ότι έχει καμιά σημασία – αυτή την εβδομάδα, όλη η Ελλάδα προσκύνησε την Ξυλαγανή και τον εκφωνητή Τριαντάφυλλο Παπαδάκη, του οποίου το σπικάζ για λογαριασμό τοπικού σταθμού είναι ήδη θρυλικό.

Η περιγραφή έγινε στην αναμέτρηση της Αναγέννησης Ποντίων με τον Ορφέα Ξυλαγανής, στα πλαίσια του Κυπέλλου της ΕΠΣ Θράκης. Στην ήδη θρυλική μετάδοσή του, ο κ. Παπαδάκης μας ενημερώνει μεταξύ άλλων ότι ο πρώτος σκόρερ του Ορφέα είναι ο Φώτης (σκέτα ο Φώτης), ο οποίος είναι «θκο μας παιδάκι». Αναλυτικά το επικό σπικάζ:

«Ο Φωτάκης, είναι θκό (δικό) μας παιδάκι. Ο γιος του Τάσου, που έχει τα ψημένα τα ορνίθια στην Κομοτηνή. Ο τρανός ο γιος, γιατί έχει επίσης έναν αδερφό, ο οποίος είναι φαντάρος και θα ενσωματωθεί στην ομάδα στα μέσα της σεζόν, που θα πάρει το απολυτήριο.»

Επίσης, αναφερόμενος στον τερματοφύλακα του Ορφέα, ο σπίκερ είχε να πει ότι «Ο Τζελέπης έχει λίγα κιλάκια παραπάνω αλλά θα τα χάσει μ’ αυτόν τον προπονητή που έχουμε». Για τον δε Γάκη, ο εκφωνητής αναρωτιέται αν έχει κάτσει στον ίσκιο (!) επειδή έφαγε ή ήπιε πολύ το μεσημέρι. Καταλαβαίνετε όλοι πως μιλάμε για έναν μυθικό σπίκερ που αδικείται στις τοπικές διοργανώσεις.

Ευτυχώς για μας, η εκπομπή Αθλητική Ροδόπη του Γιώργου Σκουταρίδη στο κανάλι TV ΡΟΔΟΠΗ ΑΜΘ τον ανακάλυψε και τον έφερε στο στούντιο για να μιλήσει για το τοπικό ποδόσφαιρο, τον Πανθρακικό, την Κομοτηνή, τα ορνίθια και τα πάντα. Όχι τίποτε άλλο, αλλά που θα ξαναβρείτε ελεύθερη μετάφραση του passing game στα Ξυλαγανίτικα.

Απολαύστε τον:

Αυτό είναι το αυθεντικό απόσπασμα από την εκπομπή Αθλητική Ροδόπη:

Αν πάντως μπει ποτέ δημοψήφισμα για το αν θέλουμε να ακούσουμε ψημένα ορνίθια από τα μεγάφωνα του ΟΑΚΑ, ξέρετε τι θα ψηφίσουμε.

Πηγη

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr