Ευχαριστήρια δήλωση από τον συνδυασμό ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Οι εκλογές της πρώτης Κυριακής τελείωσαν, η καταμέτρηση των ψήφων των υποψηφίων ολοκληρώνεται και τα επίσημα αποτελέσματα αναμένονται τις επόμενες μέρες από το Πρωτοδικείο.

Για την Κοινότητα του Μεσολογγίου, με βάση την μετάδοση των αποτελεσμάτων εκείνο το βράδυ από τους εκλογικούς μας αντιπροσώπους, τα έγκυρα ψηφοδέλτια ανέρχονται σε 7.171 και οι 4 συνδυασμοί έλαβαν κατά σειρά τις εξής ψήφους:

“Για την Κοινότητα Μεσολογγίου” 2.322, “Δημιουργική Ανατροπή” 2.269, “Δήμος για τα παιδιά μας” 2.164 και “Λαϊκή Συσπείρωση” 416 ψήφους. Σύμφωνα με το νόμο, το Συμβούλιο της Κοινότητάς αποτελείται από 11 άτομα. Άρα, με το σύστημα της απλής αναλογικής ο συνδυασμός μας, “Για την Κοινότητα Μεσολογγίου” καταλαμβάνει 4 έδρες, ο συνδυασμός “Δημιουργική Ανατροπή’’ 3 έδρες, ο συνδυασμός “Δήμος για τα παιδιά μας” 3 έδρες και ο συνδυασμός “Λαϊκή Συσπείρωση” 1 έδρα.

Σας ευχαριστούμε για τη στήριξη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε αναδεικνύοντας το συνδυασμό μας πρώτο σε σταυρούς προτίμησης. Εχουμε συναίσθηση της ευθύνης που αναλαμβάνουμε από 1η Σεπτεμβρίου.

Η επιλογή σας και ο αριθμός των ψήφων που μας δώσατε για να συμμετέχουμε στο συμβούλιο Κοινότητας μας κάνει πιο δυνατούς και επιβεβαιώνει τη δική μας αλλά κυρίως τη δική σας θέληση για περαιτέρω συμμετοχή και αλλαγή. Έχουμε τη διάθεση να εργαστούμε με ανιδιοτέλεια για τα κοινά της πόλης. Είμαστε έτοιμοι.

Με γνώμονα τη διαφάνεια, την αξιοκρατία, τη συμμετοχή και πρωτίστως την ενημέρωση του Πολίτη για κάθε απόφαση που λαμβάνει το Συμβούλιο Κοινότητας.

Το Συμβούλιο της Κοινότητας Μεσολογγίου εκτός απροόπτου, θα απαρτίζεται από τους: Όλγα Δασκαλή, Νίκο Σταμάτη, Άντα Χαλαζιά, Χρήστο Φούντα (από τον συνδυασμό ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ). Όλη η ομάδα μας, τόσο οι υποψήφιοι, όσο και αυτοί που μας πλαισίωσαν και μας βοήθησαν, παραμένει δυνατή και συμπαγής. Θέλουμε να προσφέρουμε τα μέγιστα στην πόλη και τους συμπολίτες μας.

Μπορείτε προς το παρόν, να μας συναντήσετε κάθε Τετάρτη και ώρα 18.00 έως 21.00 στο χώρο σκέψης μας, στην οδό Ζαλοκώστα 6, πίσω από την Αγία Παρασκευή. Θα χαρούμε να τα πούμε από κοντά και να εργαστούμε μαζί για τα κοινά της πόλης μας.

Τέλος, υπενθυμίζουμε ότι η επόμενη Κυριακή, 2 Ιουνίου, μας φέρνει εκ νέου στις κάλπες για να εκλέξουμε το Δήμαρχο της πόλης και τον Περιφερειάρχη της περιοχής μας. Η ψήφος και η συμμετοχή είναι σημαντική για όλους. Ας ζυγίσουμε τις επιλογές μας και ας επιλέξουμε με γνώμονα το κοινό καλό της πόλης του Μεσολογγίου και του ευρύτερου Δήμου μας με κριτήρια: την αξιοκρατία, τη χρηστή διαχείριση, την άμεση συμμετοχή του πολίτη στις αποφάσεις που τον αφορούν. Ας κινηθούμε με σκοπό να δημιουργήσουμε στο μέλλον μια βιώσιμη πόλη. Ας σκεφτούμε τελικά, ποιος θέλουμε να διαχειρίζεται τα κοινά. Τι πρεσβεύει. Ποια φιλοσοφία έχει. Ποιος θα μας αντιπροσωπεύει και θα μας εκπροσωπεί παίρνοντας σημαντικές αποφάσεις για την ζωή μας.

Είναι απόφαση προσωπική και συνάμα συλλογική. Είμαστε έτοιμοι να εργαστούμε, να συνεργαστούμε και να προσφέρουμε τα μέγιστα, μέσα από τον θεσμό του Συμβουλίου Κοινότητας.  

"Για την Κοινότητα Μεσολογγίου"

Επικεφαλής Κίνησης Όλγα Δασκαλή