Συγχαίρει τον πρόεδρο της ΕΠΣΑ ο Σύνδεσμος Διαιτητών Ποδόσφαιρου

Ό Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ν. Αιτωλοακαρνανίας συγχαίρουμε τον Πρόεδρο της ΕΠΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ κ. #ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ_ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟ για την εκλογή του στην Ε.Ε. της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

Είμαστε πεπεισμένοι ότι προσωπικότητες με το ήθος, την αξιοπρέπεια, το όραμα και τις ικανότητες του κ. Παπαχρήστου,  αποτελούν εγγύηση για την περαιτέρω  βελτίωση και εξέλιξη του ελληνικού  ποδοσφαίρου σε πανελλήνιο και τοπικό επίπεδο.

Επίσης, συγχαίρουμε τον νέο πρόεδρο της ΕΠΟ κ. #ΕΥΑΓΓΕΛΟ_ΓΡΑΜΜΕΝΟ και τους συνεργάτες του για την εκλογή τους, και τους ευχόμαστε καλή δύναμη και καλή επιτυχία στο έργο τους.

Ο Πρόεδρος 

Παναγιώτης Καψάλης 

Ο Γεν. Γραμματέας

Γεώργιος Κωνσταντίνου

Με 48 ψήφους στη Νέα Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ ο Π. Παπαχρήστος

Οι έντεκα υποψήφιοι της «παράταξης Γραμμένου», εξελέγησαν μέλη της νέας Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ με μεγάλη διαφορά από τους αντίπαλους τους. Ο πρόεδρος της δικής μας ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας κ. Παπαχρήστος εξελέγη στην εκτελεστική επιτροπή της ΕΠΟ  παίρνοντας 48 ψήφους.

Νωρίτερα, πρόεδρος της ΕΠΟ είχε εκλεγεί ο Ευάγγελος Γραμμένος.

Ακολουθούν οι ψήφοι που έλαβαν:

Υποψήφιοι «παράταξης Γραμμένου»

Δημητρίου: 51

Βρακάς: 50

Κουπτσίδης: 50

Αντωνίου: 50

Βακάλης: 49

Παπαχρήστος: 48

Υποψήφιος για την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αιτ/νιας

Δελτίο τύπου

Η Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, λειτουργούσα ως Εκλογική Επιτροπή, ανακήρυξε στην τελευταία της συνεδρίαση (Τετάρτη 9/8/2017) τους εξής υποψηφίους για τις επικείμενες εκλογές της ΕΠΟ, οι οποίες θα διεξαχθούν την Παρασκευή 18/8/2017.

Ως υποψήφιοι πρόεδροι ανακηρύχθηκαν οι: 

ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ 

ΚΑΛΑΤΖΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Ως υποψήφια μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής ανακηρύχθηκαν οι:

ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΑΣΤΕΡΙΟΣ

ΒΑΚΑΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΒΡΑΚΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ

ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΔΙΑΚΟΦΩΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΘΩΜΑΪΔΗΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΚΑΡΡΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΚΟΥΠΤΣΙΔΗΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΛΑΣΚΑΡΑΚΗΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ

ΜΠΡΑΤΣΟΛΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ

ΠΑΛΑΣΚΑΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Οι αλλαγές του Κ.Α.Π ενόψει της νέας χρονιάς

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ  Κ.Α.Π.

Σας παραθέτουμε τις κυριότερες τροποποιήσεις που έγιναν στον Κ.Α.Π. ενόψει της έναρξης της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου, οι οποίες έχουν τεθεί άμεσα σε ισχύ.

Οι παρακάτω τροποποιήσεις και όσες άλλες μικρότερης σημασίας, θα ενσωματωθούν, όπως αναγράφονται στην προκήρυξη των πρωταθλημάτων και κυπέλλου, στις συμπληρωματικές προκηρύξεις:

Η ρύθμιση των φανελών των ποδοσφαιριστών θα γίνεται από το 1 έως το 99.

Απαγορεύεται η είσοδος στα αποδυτήρια των διαιτητών, οποιουδήποτε προσώπου, πλην των αρχηγών των διαγωνιζομένων σωματείων, οι οποίοι θα εισέρχονται μόνο για την υποβολή των ενστάσεων. Σε περίπτωση παράβασης, οι παραβάτες θα τιμωρούνται βάσει του κώδικα δεοντολογίας.

Από φέτος στον αγωνιστικό χώρο θα μπορεί να εισέρχεται και ο γυμναστής του σωματείου, αν υπάρχει, με την επίδειξη της αστυνομικής ή επαγγελματικής ταυτότητας.

Αλλαγή ημερομηνίας κλήρωσης

Με απόφαση του Δ.Σ. της Ενώσεως (4/7/2017) η ημερομηνία κλήρωσης των πρωταθλημάτων Α’, Β’, Γ’ κατηγορίας καθώς και του κυπέλλου ερασιτεχνών, μετατίθενται για την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2017.

Ο χρόνος και ο τόπος θα σας γνωστοποιηθεί έγκαιρα.

Μέχρι σήμερα στις 18:00 οι δηλώσεις συμμετοχής για την Β΄ Κατηγορία

Από την Επιτροπή Πρωταθλήματος της Ε.Π.Σ. ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ, υπενθυμίζεται στα σωματεία που έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας (χρηματικό παράβολο 120 ευρώ), περιόδου 2017-2018, ότι καταλυτική ημερομηνία δηλώσεων συμμετοχής είναι η ΠΕΜΠΤΗ 3 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2017 και ώρα 18:00.

Τα σωματεία πρέπει να προσκομίσουν δήλωση συμμετοχής, σύνθεση Δ.Σ. και συνυποσχετικό διαιτησίας θεωρημένο από δημόσια αρχή και να εξοφλήσουν τυχόν πρόστιμα.

Τέλος σας γνωρίζουμε ότι δήλωση που θα υποβληθεί μετά την παραπάνω καταλυτική ημερομηνία και ώρα, θεωρείται εκπρόθεσμη και το σωματείο αποκλείεται του πρωταθλήματος, άρθρο 7 παρ. 3 εδ. α’ Κ.Α.Π.

 

        

 

                             

Τελευταια νεα

Επικοινωνία μαζί μας

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr