Ευχές για την έναρξη του πρωταθλήματος από την Ακαδημία Θέρμου

Με την ευκαιρία της έναρξης του πρωταθλήματος το Σάββατο 15/09/2018, η Ακαδημία Θέρμου εύχεται μια καλή ποδοσφαιρική χρονιά.

«Ευχές σε όλους τους ποδοσφαιριστές όλων των ομάδων, που είναι και οι πρωταγωνιστές, να είναι υγιείς και στα πλαίσια του «ευ αγωνίζεσθαι». Στους παράγοντες όλων των ομάδων, να είναι προσηλωμένοι στους στόχους τους και να επιτελέσουν με επιτυχία τα καθήκοντά τους.

Η Ακαδημία Θέρμου σέβεται τα θεσμικά όργανα του ποδοσφαίρου και της διαιτησίας και θα είναι παρόν σε οποιαδήποτε θετική ενέργεια που έχει σκοπό την αναβάθμιση του αθλήματος. Καλούμε όλους τους φιλάθλους του Θέρμου, αλλά και όλους τους φιλάθλους της Αιτωλοακαρνανίας να συμβάλλουν από τη μεριά τους, ώστε φέτος να έχουμε ένα πρωτάθλημα με όμορφο ποδόσφαιρο χωρίς ακρότητες και να χαίρονται όλοι να πηγαίνουν στο γήπεδο με τις οικογένειές τους. Γιατί το ποδόσφαιρο για εμάς είναι γιορτή και καλούμε παίκτες, παράγοντες και φιλάθλους, να χαρούμε όλοι μαζί το ποδόσφαιρο».

Το νέο πρωτάθλημα να είναι το καλύτερο από κάθε άλλη χρονιά με τη νέα του δομή και ανταγωνιστικότητα. Όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς και παράγοντες έχουμε υποχρέωση, ο καθένας από τη δική του σκοπιά να συμβάλλουμε ούτως ώστε να έχουμε ότι καλύτερο, στους αγωνιστικούς χώρους να επικρατήσει το ευ αγωνίζεσθαι, έχοντας υπόψη μας, ότι σε κάθε αγώνα υπάρχουν τρία αποτελέσματα.

Η βία και κάθε αντιαθλητική ενέργεια σκοτώνουν το ποδόσφαιρο, ας το προστατέψουμε. Καλή ποδοσφαιρική χρονιά, υγεία και όχι τραυματισμοί, όλοι μαζί μπορούμε. Τέλος, η διαιτησία με τα λιγότερα ανθρώπινα λάθη, έχουμε ικανούς και αξιόλογους διαιτητές.»

ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΙΑΔΗΜΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr