Την Δευτέρα 2/9 ξεκινούν οι εγγραφές για την ακαδημία της ΑΕΜ

 

Την Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου (18.00-20.00 / Ενωσιακό γήπεδο) ξεκινούν οι εγγραφές σε όλα τα τμήματα της ακαδημίας για την ποδοσφαιρική χρονιά 2019-2020, ενώ την Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου θα ξεκινήσουν οι προπονήσεις των τμημάτων.

Γιατί να μας επιλέξετε!

Η ακαδημία της ΑΕΜ λειτουργεί σαν το πρώτο βήμα ένταξης στο μαζικό και αναπτυξιακό αθλητισμό, όπου παιδιά ηλικίας 5 έως 15 ετών έρχονται σε πρώτη επαφή με το ποδόσφαιρο και την ΑΕΜ. Βασική μας επιδίωξη είναι να ενθαρρύνουμε και να υποστηρίξουμε όλους τους μικρούς μας φίλους να ασχοληθούν με τον αθλητισμό, να έρθουν κοντά στην οικογένεια της ΑΕΜ και να γαλουχηθούν με τις κατάλληλες αθλητικές, παιδαγωγικές και ΑΕΜικές αξίες. 

Οι δραστηριότητες της ακαδημίας έχουν προπονητικό και εκπαιδευτικό χαρακτήρα, κοινωνικό και πολιτιστικό πρόσωπο.

Φιλοσοφία

Σημασία στον Αθλητισμό και στις προοπτικές του έχει το Ταξίδι και όχι ο Προορισμός! Επικεντρωνόμαστε στο μοντέλο της μακρόχρονης αθλητικής ανάπτυξης των παιδιών, και όχι στο αποτέλεσμα του αγώνα. Βασική μας επιδίωξη είναι η ποιοτική εκμάθηση, των βασικών αρχών του ποδοσφαίρου μέσα από ένα σύγχρονο και μεθοδικό τρόπο προπόνησης, αλλά και η διαμόρφωση ενός συστήματος αξιών με έννοιες όπως αυτοπειθαρχία, ευγενής άμιλλα, ήθος, ομαδικότητα και αυτοπεποίθηση. Μέσα από τη συμμετοχή στον αθλητισμό χτίζεται η αυτοπεποίθηση, και το παιδί αποκτά καλύτερη αυτοεικόνα.

Όραμα

Η οργάνωση άρτιων, τεχνικά και λειτουργικά, σχολών ποδοσφαίρου που θα οδηγήσει στην ουσιαστική και ποιοτική αναβάθμιση του τρόπου εκπαίδευσης και αξιολόγησης των νεαρών ποδοσφαιριστών ηλικίας από πέντε έως και δεκαπέντε (5-15) ετών. Η Διεύθυνση ακαδημίας ποδοσφαίρου εκτός από την προώθηση του ποδοσφαίρου αλλά και του αθλητισμού γενικότερα δίνει ιδιαίτερη έμφαση στη διδασκαλία αξιών όπως ο σεβασμός και η τήρηση των κανόνων του αθλήματος, η κοινωνική και προσωπική ανάπτυξη κάθε νεαρού αθλούμενου.

Υπεύθυνος ακαδημίας 

Χ. Κιρκινέζος (τηλ. 6974837894

Προπονητές 

Γ. Πετσίνης (Κ16 & Κ14)

Γ. Ντζιβανάκης (K12, K10 & K8)

Αναλυτικά το πρόγραμμα των προπονήσεων

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr