Πρόσκληση ενδιαφέροντος για την ενοικίαση του κυλικείου του ενωσιακού γηπέδου

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΝΩΣΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ, σύμφωνα με την από 25/10/2017 απόφασή του, φέρει σε γνώση των ενδιαφερομένων ότι μέχρι την 17 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017 ημέρα ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και ώρα 12:00, δέχεται σφραγισμένες προσφορές στα γραφεία της (Χαριλάου Τρικούπη 43 – Μεσολόγγι – 2ος όροφος), για την ενοικίαση του κυλικείου του ενωσιακού γηπέδου «ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΠΑΣΣΙΟΠΟΥΛΟΣ» στο Μεσολόγγι και το οποίο βρίσκεται στο χώρο των αποδυτηρίων – γραφείων, σύμφωνα με το άρθρο 44 παρ. ε του καταστατικού της.

Γνωρίζουμε στους ενδιαφερόμενους ότι κατά την διάρκεια κάθε ποδοσφαιρικής περιόδου διεξάγονται περίπου 10 αγώνες εβδομαδιαίως (ανδρικών και παιδικών πρωταθλημάτων) και πολλές προπονήσεις των σωματείων. Επίσης πρωινές ώρες γίνονται εκδρομές δημοτικών σχολείων του Δήμου.

Ο πλειοδότης υποχρεούται στην καταβολή του μισθώματος την 1η εκάστου μηνός, στην καθαριότητα του κυλικείου και στην απαγόρευση πώλησης τσιχλών και παραγώγων αυτών, οι οποίες καταστρέφουν τον πλαστικό χλοοτάπητα του γηπέδου.

Ο χρόνος μίσθωσης θα αρχίσει από την ημερομηνία υπογραφής του συμφωνητικού μεταξύ του ενοικιαστή και του ιδιοκτήτη και θα είναι έως 30/06/2018.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι να απευθύνονται στον Γενικό Γραμματέα της Ενώσεώς κ. ΛΑΥΡΑΝΟ ΑΘΑΝΑΣΙΟ (τηλέφωνο 6978-946754) ή στα γραφεία της Ενώσεως (τηλέφωνο 26310-28884).

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

 

        

 

                             

Τελευταια νεα

 

Επικοινωνία μαζί μας

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr