Δείπνο προς τιμήν της Ρωσικής αποστολής στο Μεσολόγγι (Φωτο)

Δείπνο προς τιμήν του επιτελείου της Ρωσικής αποστολής που βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες στο Μεσολόγγι με αφορμή το Αναπτυξιακό Τουρνουά Παίδων και Κορασίδων της UEFA παρέθεσε η ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας το βράδυ της Κυριακής στην Λέσχη Αξιωματικών της Ι.Π Μεσολογγίου.

Στο δείπνο που επιμελήθηκαν οι σπουδαστές της Μαγειρικής Τεχνικής και Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων της σχολής του ΟΑΕΔ Μεσολογγίου, υπό την επίβλεψη και βοήθεια της καθηγήτριας κ.α Μαρίας Καλφούντζου και του Προϊσταμένου Εκπαίδευσης ΕΠΑΣ Μαθητείας Μεσολογγίου και μέλους της ΕΠΣΑ κ. Κώστα Καπλανίδη, το παρών έδωσαν ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας κ. Τάκης Παπαχρήστος, ο Ταμίας της Ένωσης κ. Χρήστος Κόρρας, ο πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου Ι.Π Μεσολογγίου κ. Δημήτρης Μπουσμπουρέλης καθώς και ο Διευθυντής της ΛΑΦ Μεσολογγίου Ταγματάρχης Π.Ζ κ. Δημήτρης Πλούμης.

Οι άνθρωποι της Ρωσικής αποστολής αφού ευχαρίστησαν τους παραβρισκόμενους, δήλωσαν ενθουσιασμένοι από την φιλοξενία που έτυχαν όλο αυτό το διάστημα της παραμονής τους στην Ι.Π του Μεσολογγίου.

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr