Σε μια κατάμεστη αίθουσα η λαμπερή γιορτή του ποδοσφαίρου της ΕΠΣΝΑ που συνδυάστηκε με τα 50χρονια από την ίδρυση της

Μια λαμπερή βραδιά για το τοπικό ποδόσφαιρο ήταν η χθεσινή καθώς στην κατάμεστη αίθουσα του EMILEON Sports Center στο Δοκίμι Αγρινίου έλαβε χώρα η ετήσια γιορτή της ‘Ενωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αιτωλοακαρνανίας, αφιερωμένη φέτος στα 50 χρόνια από την ίδρυση της.

Δεκάδες βραβεύσεις, συγκινητικές στιγμές, ενδιαφέρουσες ομιλίες χαρακτήρισαν την εκδήλωση στην οποία παρέστη ο ποδοσφαιρικός κόσμος του νομού.

Στην λαμπερή βραδιά του ποδοσφαίρου του νομού μας παρευρέθηκαν ο αντιπρόεδρος της ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΟ και πρόεδρος της ΕΠΣ Σάμου κ. Βακάλης, αντιπρόεδρος της ΕΠΟ και πρόεδρος και πρόεδρος της ΕΠΣ Πέλλας κ. Αντωνίου , ο ταμείας της εκτελεστικής επιτροπής της ΕΠΟ και πρόεδρος της ΕΠΣ Θεσσαλίας κ. Λασκαράκης , το μέλος της εκτελεστικής επιτροπής της ΕΠΟ κ. Θωμαΐδη, το μέλος της εκτελεστικής επιτροπής της ΕΠΟ και πρόεδρος της Football League κ. Λεουτσάκος,οι πρόεδροι των ΕΠΣ Αχαΐας κ. Δανιήλ , Άρτας κ. Τρομπούκης, Αργολίδας κ. Σιδέρη ,Ηπείρου κ. Βρακκάς,ο αντιπρόεδρος της ΕΠΣ Αθηνών κ. Παπαδόπουλος, ο αντιπρόεδρος της ΕΠΣ Φωκίδας κ. Σπυρόπουλος , οι αστυνομικοί διευθυντές του νομού μας Ακαρνανίας κ. Παπαευθυμίου και Αιτωλίας κ. Τσαπικούνης , οι αντιδήμαρχοι Αγρινίου κ. Γκρίζης και Μεσολογγίου κ. Καρβέλης,ο πρόεδρος του Εμπορικού επιμελητηρίου κ. Τσιχριντζής,ο πρώην βουλευτής κ. Λιβανός , ο δημοτικός σύμβουλος Ναυπακτίας μοναδικός εκπρόσωπος του δήμου μας και πρόεδρος του Ναυπακτιακού κ. Τσουκαλάς,ο Λιμενάρχης Μεσολογγίου κ. Μελιάδης επίσης παρευρέθηκαν μέλη διοικητικών συμβουλίων των ομάδων του νομού μας, ποδοσφαιριστές , προπονητές ,διαιτητές και παλαιμάχοι.

Λίγο πριν την  έναρξη των απονομών της βραδιάς ο Βασίλης Δελημάρης παρουσιαστής της γιορτής του ποδοσφαίρου του νομού μας ανέφερε λίγα λόγια  για την πορεία της Ενώσεως από την ίδρυση της έως και σήμερα καθώς φέτος η Ένωση μας συμπληρώνει 50 χρόνια.

Αναλυτικά:

Η ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΝΟΜΟΥ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ ιδρύθηκε το 1968.
Την εποχή εκείνη οι Ενώσεις Ποδοσφαιρικών Σωματείων σε όλη τη χώρα δεν υπερέβαιναν τις 15 και το τότε καθεστώς αποφάσισε να προβεί για τους δικούς του φανταζόμαστε λόγους, σε ένα είδος ποδοσφαιρικής αποκέντρωσης.

Άλλωστε οι μισές Ε.Π.Σ. της Χώρας σήμερα, έχουν ως έτος ίδρυσης, μετά την εποχή εκείνη.
Μέχρι τότε τα επίσημα σωματεία του Νομού μας αγωνίζονταν, πλην ενός, στην Ε.Π.Σ. Πατρών.

Η ίδρυση της Ε.Π.Σ. στο Νομό μας, έδωσε άλλη δυναμική στο ποδόσφαιρο μας, σε όλους τους τομείς (αριθμό σωματείων, ποδοσφαιριστών, ποιοτική άνοδο).
Την εποχή εκείνη τα επίσημα σωματεία του Νομού μας, δεν θα πρέπει να υπερέβαιναν τα 15, ενώ με την ίδρυση της Ε.Π.Σ. έφτασαν κάποια στιγμή να ξεπερνούν τα 100.
Για την ιστορία η Ε.Π.Σ. Ν. ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ, ιδρύθηκε με την από 24-6-1968 απόφαση της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού. Η ιδρυτική της συνέλευση έγινε την 25-6-1968 στο τότε δημοτικό κατάστημα Μεσολογγίου, σημερινή πινακοθήκη, αναγνωρίστηκε με την από 11-7-1968 απόφαση του Πρωτοδικείου Μεσολογγίου, γράφτηκε στο βιβλίο σωματείων στις 31-8-1968 και αναγνωρίστηκε από την Ε.Π.Ο. στις 19-9-1968.

Τα ιδρυτικά σωματεία όπως προκύπτουν από το πρώτο καταστατικό ήταν τα παρακάτω οκτώ (8), με την σειρά που αναγράφονται: ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ, ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ, ΤΡΙΚΑΡΔΟΣ ΚΑΤΟΧΗΣ, ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥΣ, ΑΡΑΚΥΝΘΟΣ ΜΑΤΑΡΑΓΚΑΣ, ΑΟ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ, ΑΟ ΠΑΠΑΔΑΤΩΝ, ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΣΤΑΚΟΥ.

Η προσωρινή διοικούσα επιτροπή, είχε ως μέλη τους : Σταύρο Καρβέλη Οδοντίατρο από το Μεσολόγγι, Νικόλαο Μπερσίμη έμπορο από το Αιτωλικό, Λάμπρο Μανέτα γεωργό από την Κατοχή, και τον Νίκο Χρόνη δημόσιο υπάλληλο από το Μεσολόγγι.
Πρόεδρος του πρώτου διοικητικού συμβουλίου διορισμένου με απόφαση της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμο. ήταν ο δικηγόρος Βασίλης Παπαθέου. Ακολούθησε ο Νικόλαος Χρόνης και ο Αριστείδης Καββάγιας.

Ο πρώτος εκλεγμένος πρόεδρος της Ε.Π.Σ. ήταν ο δικηγόρος Γεώργιος Μπαλτάς στις πρώτες αρχαιρεσίες που έγιναν στις 30-6-1976, στη συνέχεια ακολούθησαν ο Θόδωρος Πασσιόπουλος, ο Σπύρος Ιωαννίδης και ο νυν Πρόεδρος Παναγιώτης Παπαχρήστος.
Από αυτούς ο εκλιπών Θεόδωρος Πασσιόπουλος διετέλεσε μέλος του Δ.Σ. της ΕΠΟ στο οποίο συμμετέχει σήμερα και ο πρόεδρός μας Παναγιώτης Παπαχρήστος.

Το πρώτο πρωτάθλημα διοργανώθηκε την περίοδο 1968-69 και το κατέκτησε η ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ, το δε πρώτο κύπελλο ερασιτεχνών διοργανώθηκε την περίοδο 1971-72 και το κατέκτησε και πάλι η ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ κερδίζοντας στον τελικό τον ΑΡΗ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ με 2-0.

Τα ιδιόκτητα γραφεία της Ε.Π.Σ. αγοράστηκαν το 1982 αντί ποσού 2.350.000 δραχμών, επί προεδρίας Γεωργίου Μπαλτά με τη βοήθεια της Ε.Π.Ο. επί προεδρίας Ε.Π.Ο. του γιατρού Βασίλη Χατζηγιάννη, με άτοκο δάνειο 1.600.000 δραχμές αλλά και την οικονομική συνδρομή της τότε Κυβέρνησης.

Το 2006 ολοκληρώθηκε το ενωσιακό γήπεδο. Οι πρώτες ενέργειες κατασκευής του ξεκίνησαν επί προεδρίας Θεόδωρου Πασσιόπουλου και ολοκληρώθηκαν επί προεδρίας Σπύρου Ιωαννίδη.

Σήμερα η Ε.Π.Σ. ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ, θεωρείται και είναι από τις μεγαλύτερες ΕΠΣ της Χώρας και δεν θα ήταν υπερβολή να αναφέρουμε ότι πρωτοπορεί σε όλους τους τομείς.

Η Ναυπακτία είχε και φέτος σημαντική παρουσία καθώς βραβεύτηκαν η πρωταθλήτρια ομάδα της Β’ ΕΠΣΝΑ Παλαιοπαναγιά, οι πρωταθλήτριες ομάδες των Νέων Ναυπάκτου στα τμήματα υποδομών, ο Δήμος Παπαδόπουλος για την προσφορά του στο τοπικό ποδόσφαιρο ως παράγοντας της Α.Ε. Παλαιοπαναγιάς , ο Λάκης Λουκόπουλος ως παλαίμαχος του Ναυπακτιακού, ο Μάριος Βρουσάι ως εν ενεργεία διεθνής , ο Γιώργος Θεοχάρης ως μέλος της καλύτερης εντεκάδας,ο Γιώργος Αλμπάνης για το fair play της χρονιάς και ο Λώλος Χρήστος ο αριστούχος μαθητής. Ξεχωριστή ήταν η βράβευση στον πρόεδρο του Μακρυνειακού Αντώνη Μπορδούνη από το προπονητή του Παναιτωλικού Τραιανό Δέλλα αλλά και των τεσσάρων ανθρώπων που έφυγαν από την ζωή την χρονιά που πέρασε.

Αναλυτικά όμως όσοι βραβεύτηκαν και τιμήθηκαν ήταν:

Οι πρωταθλήτριες ομάδες:

Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΠΑΝΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ ή ΝΕΟΣ ΑΜΦΙΛΟΧΟΣ

Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΕΝΩΣΗ ΑΟΚ ΤΡΙΚΑΡΔΟΣ – ΘΥΕΛΛΑ ΑΓΙΟΥ ΑΝΔΡΕΑ – ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΣΤΑΚΟΥ

Γ’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΑΕ ΠΑΛΑΙΟΠΑΝΑΓΙΑΣ – ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΣΤΑΝΟΥ

Η ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ

Ο ΝΙΚΗΤΗΣ SUPER CUP ΠΑΝΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ ή ΝΕΟΣ ΑΜΦΙΛΟΧΟΣ

ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΟΜΙΛΩΝ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ:

ΝΕΟΙ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ – ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥΣ – ΑΤΛΑΝΤΕΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ (υπερπρωταθλήτριες) – ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΣΤΑΚΟΥ ΘΑ ΑΠΟΝΕΜΗΘΟΥΝ ΠΛΑΚΕΤΕΣ.

ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΟΜΙΛΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΠΑΙΔΩΝ:

ΣΤΙΣ ΥΠΕΡΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΝΕΟΙ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΕΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
ΘΑ ΑΠΟΝΕΜΗΘΟΥΝ ΠΛΑΚΕΤΕΣ.

ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΗΘΟΥΣΙΔΟΜΕΝΕΑΣ ΕΜΠΕΣΣΟΥ (Β’ ΚΑΤ.) – ΑΙΑΣ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ (Γ’ ΚΑΤ.) Γιατί κανείς ποδοσφαιριστής τους, παράγοντας, η προπονητής τους την περσινή αγωνιστική περίοδο δεν τιμωρήθηκε, ενώ παράλληλα και οι δύο ομάδες συμμετείχαν σε όλους τους αγώνες πρωταθλήματος .

Η ΓΥΝΑΙΚΙΑ ΟΜΑΔΑ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ 2008 ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ Β’ ΕΘΝΙΚΗΣ

ΟΙ ΑΡΙΣΤΟΥΧΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΜΑΘΗΤΕΣ:

ΘΕΟΤΟΚΑΤΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 19 10/14 Γ’ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

ΚΑΣΟΥΜΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΤΛΑΝΤΕΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ 19 10/14 Α ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

ΚΩΣΤΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΑΤΛΑΝΤΕΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ 19 9/14 Α’ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 19 6/13 Β’ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

ΚΡΑΝΙΩΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 19 2/14 Β’ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

ΚΑΡΑΠΑΝΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ 19 13/14 Β’ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

ΒΑΤΣΙΚΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ 2008 19 8/14 Α’ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

ΛΩΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΕΟΙ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ 19 10/14 ΜΑΘΗΤΗΣ ΤΗΣ Α’ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

ΒΡΑΒΕΥΤΗΚΑΝ ΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ:

ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ

ΜΠΟΥΡΔΟΥΝΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΑΚΡΕΙΝΙΑΚΟΣ

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΣ ΑΕ ΠΑΛΑΙΟΠΑΝΑΓΙΑΣ

ΠΑΠΑΕΥΘΗΜΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΡΗΣ ΛΕΠΕΝΟΥΣ

ΣΙΑΔΗΜΑΣ ΑΛΕΚΟΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΘΕΡΜΟΥ

ΒΡΑΒΕΥΤΗΚΕ Ο ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΜΗΡΟΥ ΚΑΡΑΔΗΜΑΣ ΑΝΤΩΝΗΣ.

Ξεχωριστές και συγκινητικές βραβεύσεις για όσους έφυγαν από την ζωή τη χρονιά που πέρασε και ήταν οι:

ΣΚΑΡΜΟΥΤΣΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΜΠΑΛΑΣΚΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΑΠΟΝΕΜΗΘΗΚΕ ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΟ ΣΤΟΝ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΚΟΛΟΣΙΩΝΗ ΑΘΑΝΑΣΙΟ

ΑΠΟΝΕΜΗΘΗΚΕ ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΟ ΣΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΣΚΛΑΠΑΝΗ ΘΕΟΔΩΡΟ

ΘΑ ΒΡΑΒΕΥΤΗΚΑΝ ΟΙ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ

ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ ΜΑΡΓΕΛΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

ΑΕΚ ΑΓΙΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΥ ΠΑΝΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ ΜΑΝΔΕΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΔΟΞΑΣ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥ ΛΙΟΚΑΥΤΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΑΜΦΙΛΟΧΟΥ ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΟΚΙΜΙΟΥ ΚΟΡΟΜΗΛΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΑΡΗ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ ΣΑΜΑΝΤΑΣ ΝΙΚΟΣ

ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΛΑΚΗΣ ΛΟΥΚΟΠΟΥΛΟΣ

ΟΙ ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΚΑΚΗΣ ΑΕΚ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΔΡΩΝ

ΜΑΡΙΟΣ ΒΡΟΥΣΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΕΘΝΙΚΗ UNDER 21

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΑΛΑΚΟΥΡΑΣ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ –ΕΘΝΙΚΗ UNDER 19
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΑΒΑΣ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΕΘΝΙΚΗ UNDER 17

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΕΛΕΒΩΝΗΣ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ UNDER 16

ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ UNDER 16

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΣΚΙΑΔΑΣ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ UNDER 16

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΑΤΟΣ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ UNDER 16

ΝΕΚΤΑΡΙΑ ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ 2008 ΕΘΝΙΚΗ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

Ο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΑΙΤΩΛΙΑΣ ΤΣΑΠΙΚΟΥΝΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

Ο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ ΠΑΠΑΕΥΘΥΜΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΑΛΜΠΑΝΗΣ Ξεχωριστή βράβευση του Γιώργου Αλμπάνη για την ηθελημένη απώλεια ενός πέναλτι  η οποία σχολιάστηκε με τα καλύτερα λόγια  από τους ποδοσφαιρόφιλους αλλά και από ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ Πανελλαδικής εμβέλειας.

ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΔΕΚΑΔΑ:

ΡΟΚΚΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΝΑΒΡΑΚΙΚΟΣ

ΚΑΛΟΚΑΙΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΑΝΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ

ΛΙΤΣΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΦΛΟΓΑ ΠΑΛΑΙΟΜΑΝΙΝΑΣ

ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΦΛΟΓΑ ΠΑΛΑΙΟΜΑΝΙΝΑΣ

ΚΟΚΚΩΝΗΣ ΣΑΜΟΥΕΛ ΠΑΝΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ

ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ

ΚΟΡΟΜΗΛΑΣ ΦΩΤΗΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΟΚΙΜΙΟΥ

ΚΟΥΣΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ ΘΥΕΛΛΑ ΠΑΡΑΒΟΛΑΣ

ΚΑΒΑΛΛΑΡΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΠΑΝΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ

ΝΑΚΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΦΛΟΓΑ ΠΑΛΑΙΟΜΑΝΙΝΑΣ

ΤΣΙΟΥΝΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΠΑΝΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ

Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ : ΤΣΙΟΥΝΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

1ος ΣΚΟΡΕΡ: ΤΣΙΟΥΝΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: ΖΑΡΚΑΒΕΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Πηγή: www.nafpaktianews.gr

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr