Προτείνουν Αντώνη Βίτσα και στηρίζουν Παπαχρήστο έξι ομάδες της Ναυπακτίας

Τον Αντώνη Βίτσα προτείνουν για υποψήφιο με τον συνδυασμό του Τάκη Παπαχρήστου έξι ομάδες της Ναυπακτίας.

Συνάντηση με εκπροσώπους των ομάδων της Ναυπακτίας, Ναυπακτιακό Αστέρα , Α.Ο. Λυγιάς , Ακαδημία Ναυπάκτου , Α.Ε. Παλαιοπαναγιάς, Νέοι Ναυπάκτου και Α.Ε. Ναυπάκτου πραγματοποίησε ο πρόεδρος της Ένωσης ποδοσφαιρικών Σωματείων Αιτωλοακαρνανίας Τάκης Παπαχρήστος μαζί με τον αντιπρόεδρο Μιχάλη Χουλιάρα.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε πάρα πολύ καλό κλίμα με τον πρόεδρο να συγχαίρει τον Ναυπακτιακό Αστέρα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο στην Γ΄Εθνική καθώς και την ομάδα του Α.Ο. Λυγιάς για την άνοδο στην Α’ κατηγορία.

Στη συνέχεια είχαν την ευκαιρία να κάνουν τον απολογισμό της αγωνιστικής περιόδου με τις ομάδες να ενημερώνουν τον πρόεδρο αλλά και παράλληλα να τον συγχαίρουν για την ομαλή διεξαγωγή των φετινών πρωταθλημάτων αλλά και των αγώνων μπαράζ.

Στην συζήτηση δεν θα μπορούσε να λείπει το θέμα των εκλογών της Ενώσεως μας που θα πραγματοποιηθούν στις 11 Ιουνίου με τις ομάδες της Ναυπακτίας να στηρίζουν τον συνδυασμό του Τάκη Παπαχρήστου και να προτείνουν ομόφωνα για υποψήφιο τον λογιστή Αντώνη Βίτσα.

Οι διοικήσεις των ομάδων

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr