Απερρίφθη η προσφυγή Λαγούδη – ΠΑΟ Αγρινίου και Παντάνασσας κατά της ΕΠΣ Αιτ/νιας

Εκδικάστηκε όπως ήταν προγραμματισμένη την Πέμπτης 5 Ιουλίου από το Διαιτητικό Δικαστήριο της Ε.Π.Ο η προσφυγής που κατέθεσε ο επικεφαλής της παράταξης "ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ" Γιώργος Λαγούδης και τα σωματεία ΠΑΟ Αγρινίου και Χρυσός Αστέρας Παντάνασσας κατά της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας και της απόφασης της Γενικής Συνέλευσης των μελών της Ένωσης με την οποία εκλέχτηκε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο και τα υπόλοιπα όργανα διοίκησης.

ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ Ε.Π.Ο.

Το Διαιτητικό Δικαστήριο της Ε.Π.Ο. με την με αριθμό 65/2018 απόφασή του, δίκασε την προσφυγή του κ. ΓΙΩΡΓΟΥ ΛΑΓΟΥΔΗ επικεφαλής του συνδυασμού «ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ» στις εκλογές της Ενώσεως, την 11/6/2018, του σωματείου ΠΑΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ και του σωματείου ΧΡΥΣΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΑΝΤΑΝΑΣΣΑΣ, με την οποία οι προσφεύγοντες ζητούσαν την ακύρωση της Γενικής Συνέλευσης, με την οποία εκλέχθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο και τα λοιπά όργανα διοίκησής του και ΑΠΕΡΡΙΨΕ την προσφυγή αυτή.

 

        

 

                             

Τελευταια νεα

 

Επικοινωνία μαζί μας

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr