Συνεδρίαση πειθαρχικής επιτροπής την 6/3/2019

ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Η Πειθαρχική Επιτροπή της Ενώσεως, κατά τη συνεδρίαση της 6/3/2019, καλεί σε έγγραφη απολογία μέχρι την ΤΡΙΤΗ 12 ΜΑΡΤΙΟΥ 2019 και ώρα 11:00, για πειθαρχικά παραπτώματα:

Το σωματείο ΠΑΟ ΔΟΞΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥ (αγώνας ΠΑΟ ΔΟΞΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥ – ΟΜΗΡΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ).

Το σωματείο ΟΜΗΡΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ (αγώνας ΠΑΟ ΔΟΞΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥ – ΟΜΗΡΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ).

ΕΠΙΒΟΛΗ ΠΟΙΝΩΝ

Η Πειθαρχική Επιτροπή επιβάλει τις παρακάτω ποινές.

1.Στον ποδοσφαιριστή του σωματείου ΑΧΕΛΩΟΣ ΑΓΓΕΛΟΚΑΣΤΡΟΥ Μπούτιβα Μ. με αριθμό δελτίου 1000006., αποκλεισμό 4 αγωνιστικής και πρόστιμο 40 ευρώ (αγώνας ΑΧΕΛΩΟΣ ΑΓΓΕΛΟΚΑΣΤΡΟΥ – ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ). Η ποινή του αρχίζει μετά την έκτιση της προηγούμενης που του είχε επιβληθεί λόγω αποβολής του.

2.Στο σωματείο ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ πρόστιμο 100 ευρώ (αγώνας ΑΧΕΛΩΟΣ ΑΓΓΕΛΟΚΑΣΤΡΟΥ – ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ).

3.Στο σωματείο ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΟΥΡΙΑΣ έγγραφη επίπληξη (αγώνας ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΟΥΡΙΑΣ – ΑΕ ΠΑΛΑΙΟΠΑΝΑΓΙΑΣ).

4.Στο σωματείο ΑΟ ΕΛΑΙΟΦΥΤΟΥ έγγραφη επίπληξη (αγώνας ΑΟ ΕΛΑΙΟΦΥΤΟΥ – ΑΟ ΚΑΝΔΗΛΑΣ).

5.Κατακυρώνει τον αγώνα ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΘΕΡΜΟΥ – ΧΡ. ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΑΝΤΑΝΑΣΣΑΣ, υπέρ του σωματείου ΧΡ. ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΑΝΤΑΝΑΣΣΑΣ με τέρματα 3-0 και βαθμούς 3 και σε βάρος του σωματείου ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΘΕΡΜΟΥ με τέρματα 0-3 και βαθμούς 0. Επίσης αφαιρεί από το σωματείο ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΘΕΡΜΟΥ 3 βαθμούς από τον τρέχον βαθμολογικό πίνακα και του επιβάλει πρόστιμο 50 ευρώ.

6.Κατακυρώνει τον αγώνα ΕΛΠΙΔΕΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ 2 - ΚΑΝΑΡΙΝΙΑ, υπέρ του σωματείου ΕΛΠΙΔΕΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ 2 με τέρματα 3-0 και βαθμούς 3 και σε βάρος του σωματείου ΚΑΝΑΡΙΝΙΑ ΑΓΡΙΝΙΟΥ με τέρματα 0-3 και βαθμούς 0. Επίσης αφαιρεί από το σωματείο ΚΑΝΑΡΙΝΙΑ ΑΓΡΙΝΙΟΥ 3 βαθμούς από τον τρέχον βαθμολογικό πίνακα και του επιβάλει πρόστιμο 50 ευρώ.

7.Αναβάλει για την επόμενη συνεδρίαση (ΤΕΤΑΡΤΗ 13 ΜΑΡΤΙΟΥ 2019) την υπόθεση του σωματείου ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ, για παράβαση του άρθρου 20Α του Πειθαρχικού Κώδικα, λόγω απουσίας ένεκα επαγγελματικών υποχρεώσεων μέλους της Επιτροπής.

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr