ΕΠΣ Αιτ/νιας: Απονομή Επάθλων και Κλήρωση Κυπελλούχου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΠΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

Σας γνωρίζουμε ότι πριν την έναρξη της Γενικής Συνέλευσης της Ενώσεώς μας, που είναι προγραμματισμένη την ΤΕΤΑΡΤΗ 8 ΙΟΥΛΙΟΥ 2020 στο ενωσιακό γήπεδο ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΠΑΣΣΙΟΠΟΥΛΟΣ και ώρα 19:50, θα πραγματοποιηθούν οι απονομές κυπέλλων στους πρωταθλητές της περσινής ποδοσφαιρικής περιόδου 2018-2019 (για όσα σωματεία δεν παρέλαβαν τα κύπελλα στους αγωνιστικούς χώρους), η απονομή των οποίων δεν κατέστη δυνατή, λόγω της ματαίωσης της ετήσιας εκδήλωσης της Ενώσεως, λόγω του COVID-19.

Τα σωματεία που θα παραλάβουν τα κύπελλα ανά κατηγορία είναι:

Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ

Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ – ΠΑΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ – ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ ΛΟΥΤΡΟΥ

Γ’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ – ΑΟ ΠΑΝΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ ΜΠΟΥΚΑΣ

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Κ-14:  ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1

Στη συνέχεια θα επακολουθήσει κλήρωση για την ανάδειξη του σωματείου που θα εκπροσωπήσει την ‘Ενωσή μας στο Κύπελλο Ελλάδος περιόδου 2020-2021, μεταξύ των σωματείων ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ και ΠΑΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ, σύμφωνα με την από 29/4/29020 απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ε.Π.Ο.

Τέλος μέχρι την ΤΡΙΤΗ 7 ΙΟΥΛΙΟΥ 2020, όποιο σωματείο επιθυμεί, μπορεί να στείλει τις προτάσεις του για την αναδιάρθρωση των τοπικών κατηγοριών, σύμφωνα με την από 29/4/2020 απόφαση της Ε.Π.Ο. και την από 24/4/2020 τροπολογία της Κυβέρνησης.-

                              Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ  ΠΑΝ. ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ                               

Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ  ΑΘΑΝ. ΛΑΥΡΑΝΟΣ

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr