Ανακοίνωση της Αιτωλοακαρνανικης Ποδοσφαιρικής Αναγέννησης

Τα μέλη της ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΚΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ θέλουμε να ευχηθούμε σε όλες τις ομάδες του Νομού μας καλή αγωνιστική περίοδο πάνω από όλα με υγεία αλλά και με υπομονή.

Ελπίζουμε και φέτος όλες οι ομάδες να δείξουν καλό αγωνιστικό επίπεδο, για να βοηθήσουν στην άνοδο του επιπέδου του ποδοσφαίρου στο Νομό μας. Όμως φαίνεται πως και αυτή τη χρονιά θα χρειαστεί τεράστια υπομονή και θα αναγκαστούν ξανά οι παράγοντες να "ματώσουν".

Η διοίκηση της Ε.Π.Σ. Αιτωλοακαρνανίας με ανακοίνωσή της ενημέρωσε για την πρωτοβουλία του Συνδέσμου Διαιτητών του Νομού μας να μην πληρωθούν τα έξοδα διαιτησίας στην 1η αγωνιστική κάθε γύρου όλων των πρωταθλημάτων. Και φυσικά δικαίως τους ευχαρίστησε για την αφιλοκερδή προσφορά τους. Θα ήμασταν πολύ ευχαριστημένοι αν το ίδιο έπρατταν και οι διοικούντες της Ένωσής μας. Γιατί όπως παρατηρούμε σε όλους τους αγώνες που έχουν γίνει μέχρι τώρα δεν έχουν οριστεί σαν υπεύθυνοι ασφαλείας και οι ομάδες αναγκάζονται να πληρώσουν τα έξοδα των παρατηρητών. Ας ελπίσουμε ότι έχουν ξεκινήσει προετοιμασία, καθώς σε δύο εβδομάδες έρχονται τα παιχνίδια της Γ΄ Εθνικής και θα ξεκινήσουν οι εξορμήσεις τους. Ταυτόχρονα αναμένεται και η έναρξη της Β΄ Εθνικής όπου και εκεί θα μπορέσουν οι διοικούντες και ο Γ.Γ. να κάνουν τις εκδρομές τους.

Δυστυχώς το συγκεκριμένο γεγονός αποδεικνύει για μία ακόμα φορά πως μοναδικό μέλημα των ανθρώπων του Διοικητικού Συμβουλίου, είναι η προσωπική τους προβολή και η προσωπική τους εξασφάλιση, με ότι σχετίζεται όλο αυτό. Και φυσικά έρχεται σε αντίθεση με το πνεύμα των παραγόντων του τοπικού μας ποδοσφαίρου, που "ματώνουν" για να κρατήσουν ζωντανές τις ομάδες τους. Εμείς θα είμαστε σταθερά στο πλευρό τους και θα προσπαθούμε να τους βοηθήσουμε. Κάποτε είχε γραφτεί ότι τα χείλη των ασεβών είναι άλαλα. Φέτος όμως θα μάθουμε όχι μόνο για άλαλους αλλά για άφαντους.

Με τιμή

ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ