Παρασκευή 13/2 η ετήσια εκδήλωση της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας

Στην ετήσια εκδήλωση της Ενώσεώς μας, που θα γίνει την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 13 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2015 και ώρα 19:00, στην αίθουσα εκδηλώσεων της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας (κτίριο Νομαρχίας) (σχετική πρόσκληση), θα λάβουν χώρα και οι παρακάτω εκδηλώσεις – απονομές:

1.      Στους περσινούς πρωταθλητές όλων των κατηγοριών, που είναι:

      2.      Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:         ΟΜΗΡΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ

            Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:         ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΟΥ – ΦΛΟΓΑ ΠΑΛΑΙΟΜΑΝΙΝΑΣ

            Γ’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:         ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΘΕΡΜΟΥ – ΑΕ ΒΑΛΤΟΥ – ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΣΤΑΚΟΥ

Θα απονεμηθεί το κύπελλο του πρωταθλητή. 

3.      Στο γυναικείο τμήμα του σωματείου ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ 2008, θα απονεμηθεί το κύπελλο του πρωταθλητή του 2ου ομίλου της Γ' κατηγορίας Γυναικών, 2013-2014.

4.      Στο σωματείο ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ, κυπελλούχο της Ενώσεώς μας, 2013-2014, θα δοθεί αναμνηστική πλακέτα.

5.      Στο σωματείο ΟΜΗΡΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ, νικητή SUPERCUP, θα δοθεί αναμνηστική πλακέτα.

6.      Στα σωματεία ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ (υπερπρωταθλήτρια)ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥΣ – ΕΛΠΙΔΕΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ και ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΣΤΑΚΟΥ, πρωταθλητές των ομίλων τους στο παιδικό πρωτάθλημα, 2013-2014, θα απονεμηθεί στο καθένα, από μία πλακέτα.

7.      Στα σωματεία ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (υπερπρωταθλητή) και ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ, πρωταθλητές των ομίλων τους στο πρωτάθλημα προπαίδων, 2013-2014, θα απονεμηθεί στο καθένα, από μία πλακέτα.

8.      Στα σωματεία  ΕΛΠΙΔΕΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ 2 (υπερπρωταθλήτριες)  και  ΝΕΟΙ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ 1, πρωταθλητές των ομίλων τους στο πρωτάθλημα junior’s, 2013-2014, θα απονεμηθεί στο καθένα, από μία πλακέτα.

9.      Στα σωματεία ΕΡΜΗΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ 1 (υπερπρωταθλητή) και ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ, πρωταθλητές των ομίλων τους στο πρωτάθλημα projunior’s, 2013-2014, θα απονεμηθεί στο καθένα από μία πλακέτα.

10.Στα σωματεία ΝΕΟΙ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ, ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΣΤΑΚΟΥ και ΔΥΡΙΕΙΣ ΣΚΟΥΡΤΟΥΣ, νικητές του κυπέλλου ήθους, θα απονεμηθεί από μία πλακέτα.

11.Θα τιμηθούν αριστούχοι μαθητές – ποδοσφαιριστές.

12.Θα τιμηθούν παράγοντες, διαιτητές, προπονητές, παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές, για την προσφορά τους στο Αιτωλοακαρνάνικο ποδόσφαιρο.

13.‘Ένα σωματείο από κάθε κατηγορία από αυτά που θα παρευρεθούν στην εκδήλωση, θα κερδίσει μετά από κλήρωση, τα έξοδα διαιτησίας του στον πρώτο εντός έδρας αγώνα του στη νέα περίοδο.

14.‘Ενα σωματείο των πρωταθλημάτων υποδομών της Ενώσεώς μας (παίδων – προπαίδων), από τα παρόντα στη γιορτή, ύστερα από κλήρωση, θα κερδίσει τα έξοδα διαιτησίας του στον πρώτο εντός έδρας αγώνα του στη νέα περίοδο.

15.Θα παρευρεθούν εκπρόσωποι της Πολιτείας, της Ε.Π.Ο. και των Αρχών του Νομού.-

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                             Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ     

 ΠΑΝ. ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ                                                               ΓΕΩΡ. ΛΑΓΟΥΔΗΣ

 

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr