Παναιτωλοακαρνανική κίνηση: ''Με Νηφαλιότητα και Όραμα''

 

Η  έναρξη όλων των ποδοσφαιρικών πρωταθλημάτων της Αιτωλοακαρνανίας έχει γίνει εδώ από καιρό κι εφόσον  πήραμε όλοι τα πρώτα δείγματα των συνθηκών που λαμβάνουν χώρα, θα θέλαμε να ευχηθούμε και μέσω αυτής της ανακοίνωσης να έχουμε καλή ποδοσφαιρική περίοδο,  με υγεία, σε όλους όσους συμμετέχουν σ΄αυτά.

Θα θέλαμε επίσης να συστήσουμε την απαιτούμενη ψυχραιμία και νηφαλιότητα σε ποδοσφαιριστές, προπονητές, διοικητικούς παράγοντες  και διαιτητές, διότι έτσι θα αναδυθούν τα πραγματικά και μεγάλα προβλήματα του ποδοσφαίρου μας. Εκφράζουμε αυτή τη θέση αν και γνωρίζουμε πως η διοργανώτρια (ΕΠΣΝΑ) δεν έχει εξασφαλίσει τις απαραίτητες προϋποθέσεις που όλοι θα επιθυμούσαμε.

Μόνο τυχαίες και άδικες δεν είναι οι διαμαρτυρίες  για τις πολιτικές των προστίμων, που συρρικνώνουν τις οικονομικές δυνατότητες των ομάδων, ώστε αρκετές να σκέφτονται αποχώρηση, ή προσχώρηση σε πρωταθλήματα άλλων ΕΠΣ.


Πρωτόγνωρο και το φαινόμενο να θέλουν διαιτητές να αλλάξουν Ένωση, δείγμα  ότι δεν εμπιστεύονται την δική μας, δεν εμπιστεύονται την αξιολόγηση και δεν έχουν κίνητρα, με αποτέλεσμα να μην υπάρχουν οι ικανοί διαιτητές που χρειάζονται για την αξιοπιστία των πρωταθλημάτων μας. Άλλωστε αφανίζονται συνεχώς από τις Εθνικές κατηγορίες και η μη πρόοδος των διαιτητών σημαίνει προβληματικές διαιτησίες για της ομάδες της Αιτωλοακαρνανίας.

Ως Κίνηση δεν είμαστε εδώ, παρόντες,  για να εκμεταλλευτούμε με στείρα λογική την ανεπάρκεια των ανθρώπων που ορίζουν τις τύχες του τοπικού ποδοσφαίρου. Σκοπός μας και συνεχής προσπάθεια της Παναιτωλοακαρνάνικης Κίνησης   ήταν πάντα να κατανοούμε τα προβλήματα και τα δίκαια αιτήματα των ομάδων μας κι όσο μπορούμε να ασκούμε πιέσεις με την ελπίδα να υπάρξει βελτίωση. Δυστυχώς θα το τονίσουμε για μία ακόμα φορά, ότι δεν έχουμε το δικαίωμα να παλέψουμε μαζί σας από θεσμική θέση για το καλύτερο αύριο  του ποδοσφαίρου μας, αφού το «απαγορεύει» το καταστατικό  του οποίου έχουν γίνει έρμαιο και οι ομάδες.

Διαπιστώνουμε, όπως κι εσείς που καταθέτετε συνεχώς την ενέργειά σας στα γήπεδα, πως η έπαρση ορισμένων ανθρώπων της ΕΠΣ έχει θεριέψει θυμίζοντας άλλες εποχές και εν τέλει γίνεται επικίνδυνη για το ποδόσφαιρο και τους ανθρώπους που το υπηρετούν πραγματικά, με κόπο, ιδρώτα, χρήμα, προσωπική ζωή, χωρίς να απολαμβάνουν δεξιώσεις σε πολυτελή ξενοδοχεία της Αθήνας.

Αυτή η κατάσταση πρέπει να αλλάξει και θα αλλάξει, γιατί στις μέρες μας μόνο με ταπεινότητα, μόχθο, ευρεία συμμετοχή και ουσιαστική (όχι υποκριτική) κατανόηση των προβλημάτων μπορεί να υπάρξει επίλυσή τους.

Για άλλη μια φορά ευχόμαστε σε όλους σας, και στην ΕΠΣ,  να κυλήσει δημιουργικά και ήρεμα στη συνέχεια η τρέχουσα αγωνιστική περίοδος. Η Παναιτωλοακαρνάνικη Κίνηση θα είναι δίπλα σας ενεργή, με όραμα για το ποδόσφαιρο και το μέλλον των ανθρώπων του.


Από την Συντονιστική Επιτροπή της

ΠΑΝΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

 

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr