Κατά του διοικητικού απολογισμού της ΕΠΟ στη γενική συνέλευση της 24/6 η ΕΠΣ Αιτωλ/νιας

Την περασμένη Παρασκευή 17/9 πραγματοποιήθηκε Διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας .

Μετά το τέλος των πρωταθλημάτων  ήταν μια  ευκαιρία να γίνει και ο απολογισμός της αγωνιστικής σεζόν που πέρασε , ωστόσο όμως πάρθηκαν αποφάσεις και για την στάση που θα κρατήσει η ΕΠΣΑ στη γενική συνέλευση της ΕΠΟ  στις 24 Ιουνίου καθώς  και για τον ορισμό της γενικής συνέλευσης όπου  θα συμμετέχουν και τα σωματεία.

Τα θέματα που συζητήθηκαν

1. Απολογισμός περιόδου 2015-16.

2. Απόφαση για την θέση που θα κρατήσει η ΕΠΣΑ στη γενική συνέλευση της ΕΠΟ στις 24 Ιουνίου.

3. Ορισμός γενικής συνέλευση της ΕΠΣΝΑ.

Για τα παραπάνω θέματα πάρθηκαν οι ακόλουθες αποφάσεις.

Για τον απολογισμό διατυπώθηκαν διάφορες απόψεις  και αξιολογήθηκε η αγωνιστική περίοδος που πέρασε η οποία κρίθηκε ικανοποιητική .Όμως ο στόχος της διοργανώτριας είναι  η συνεχής πρόοδος για κάθε νέα αγωνιστική περίοδο με λιγότερα προβλήματα αλλά και πιο ανταγωνιστικά πρωταθλήματα που άλλωστε τα τελευταία όλοι το ζούμε ότι  κρατούν την αγωνία μέχρι τέλους είτε είναι για την παραμονή ή για την κατάκτηση της πρώτης θέσης.

Για το δεύτερο θέμα που αφορά την γενική συνέλευση της ΕΠΟ πάρθηκε απόφαση να καταψηφιστεί ο διοικητικός απολογισμός αλλά και να συζητηθούν διάφορες τροποποιήσεις που αφορούν το  ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

Για το τρίτο θέμα που είναι για την ημερομηνία της γενικής συνέλευσης αποφασίστηκε να γίνει στις 25 Ιουλίου.

Μετά την γενική συνέλευση της ΕΠΟ που θα οριστικοποιηθούν διάφορα θέματα που αφορούν το τοπικό ποδόσφαιρο θα γίνει νέο διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΣΑ  για να οριστούν πριν την γενική συνέλευση των σωματείων που όπως αναφέραμε πιο πάνω θα πραγματοποιηθεί στις 24 Ιουλίου  οι προκηρύξεις των πρωταθλημάτων 2016-17.

Πηγή: www.nafpaktianews.gr

 

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr