(Χ)ορταστική ισοπαλία για Αναγέννηση και Πανοχθιακό

 

Χορταστική ισοπαλία το απόγευμα της Κυριακής το ενωσιακό γήπεδο Μεσολογγίου στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α΄ κατηγορίας για Αναγέννηση Μεσολογγίου και Πανοχθιακό με τελικό σκορ 2-2.

Σε ένα παιχνίδι που είχε πέντε (5) αποβολές, τέσσερα (4) γκολ, δωδεκα (12) λεπτά καθυστερήσεων και αρκετές στιγμές εντάσεις οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν και τις δυο φορές να πάρουν κεφάλι στο σκορ στο 71΄ με τον Πετρονικολό και στο 90΄ με τον Βελέντζα, χάρη σε δυο τραγικά και επιπόλαια λάθη του τερματοφύλακα της Αναγέννησης Γιάντσιου που πέρασε στο παιχνίδι στο 50΄λόγω τραυματισμού του Κοκκώρη χωρίς όμως να μπορέσουν να αποδράσουν με τους τρεις (3) πολύτιμους βαθμούς της νίκης.

Από την άλλη πλευρά οι γηπεδούχοι με πολλά ψυχικά αποθέματα παρότι βρεθήκαν από το πουθενά δυο (2) φορές πισω στο σκορ δεν το παράτησαν το παιχνίδι και με τους Ψαθά στο 85΄ και Παναγιωτόπουλο στο 99΄ πήραν έναν πολύτιμο βαθμό ενόψει της δύσκολη συνέχειας.

Λόγω των μικρό εντάσεων κατά την διάρκεια του παιχνιδιού, ο αγώνας έληξε παρουσία αστυνομικής παρουσίας.

Οι κυριότερες στιγμές του παιχνιδιού:

5΄ πτώση του Δήμου στην περιοχή διαμαρτυρίες για πέναλτι από τους φιλοξενούμενους, στην εξέλιξη της φάσης σουτ του Musa άουτ.

37΄σουτ του Πετρονικολού, ασταθής απόκρουση του Κοκκώρη που θα απομακρύνει τη μπάλα με δεύτερη προσπάθεια.

38΄σουτ του Μπαλαμπάνη άουτ.

42΄σουτ για την Αναγέννηση με τον Σαμαρά, με την μπάλα να περνάει άουτ.

45+1΄ απευθείας εκτέλεση φάουλ του Πετρονικολού, εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Κοκκώρης.

50΄τραυματισμος του Κοκκώρη στον αντίχειρα και αναγκαστική αλλαγή για την ομάδα του Μεσολογγίου, σε μια φάση που ενώ Βελέντζας είχε υποδειχθεί σε θέση οφσάιντ συνέχισε τη φάση με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του τερματοφύλακα της Αναγέννησης που αποχώρισε για το νοσοκομείο όπου του τοποθετήθηκε νάρθηκας. Σε αυτή την φάση θα υπάρξουν έντονες διαμαρτυρίες προς το πρόσωπο του ρέφερι του αγώνα από του γηπεδούχους για κάρτα η οποία δεν βγήκε στον παίκτη του Πανοχθιακού.

64΄ ανάποδο ψαλιδάκι του Κατσαβού, πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

71΄ΓΚΟΛ, γρήγορη αντεπίθεση για τους φιλοξενούμενους με τον Σουροβέλη να κάνει ανοιχτό κοντρόλ και τον Γιάντσιο να κλέβει την μπάλα, τραγικό λάθος του τελευταίου στην προσπάθεια του να απομακρύνει με την μπάλα να φτάνει στον Πετρονικολό που με ψηλοκρεμαστό σουτ από πλάγια θέση λίγο κάτω από την μεσαία γραμμή θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας 0-1. Έξαλλοι πανηγυρισμοί από τους φιλοξενούμενους με παίκτες από τον πάγκο να εισέρχονται στον αγωνιστικό χώρο με αποτέλεσμα και την αποβολή του Δήμου που στο 62΄ειχε περάσει εκτός παιχνιδιού.

72΄σε μια φάση πλαγίου μπροστά στον πάγκο των γηπεδούχων θα έχουμε σύρραξη μεταξύ των παικτών των δυο ομάδων με τον κ. Λάμπρου να αποβάλει τους Χαμοσφακίδη για την Αναγέννηση, και Νιτσάκη από την πλευρά του Πανοχθιακού, με 10 για το υπόλοιπο του παιχνιδιού οι δυο ομάδες.

85΄ΓΚΟΛ, εκτέλεση φάουλ από αριστερά με τον Ρισβά για την Αναγέννηση, κεφαλιά του Ψαθά και 1-1.

90΄ΓΚΟΛ, ακόμα ένα παιδαριώδες λάθος από τον Γιάντσιο με άστοχη έξοδο, το πλασέ από πλάγια θέση του Βελέντζα με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα κανόνας το 1-2. Ο σκόρερ του τέρματος θα κατευθυνθεί προς την κερκίδα κανόνας κάποιες χειρονομίες οι οποίες θα επιφέρουν την δεύτερη κίτρινη κάρτα στο ποδοσφαιριστή αφήνοντας την ομάδα του με 9 παίκτες.

97΄σουτ του Πετρονικολού, ασταθής απόκρουση του Γιάντσιου με τον Παναγιωτόπουλο να διώχνει σε κόρνερ.

99΄ΓΚΟΛ, φάση διαρκείας μέσα στην περιοχή των φιλοξενούμενων, σουτ του Παναγιωτόπουλου στον ουρανό των διχτύων και 2-2.

110΄ τέταρτη αποβολή – τρίτη για παίκτη που αγωνιζόταν στο παιχνίδι για την ομάδα του Πανοχθιακού, με τον Σουροβέλη να παίρνει την άγουσα για τα αποδυτήρια.

Διαιτητές της αναμέτρησης οι κ.κ Λάμπρου, Χουλιάρας, και η κ.α Μιζάλου.

Αναγέννηση Μεσολογγίου: (Μάκης Κουρνέτας) Κοκκώρης (50΄λ.τ Γιάντσιος), Φούντας, Ψαθάς, Παναγιωτόπουλος, Καρβέλης (46΄λ.τ Σούφρας), Παπαδάτος, Ρισβάς, Μπαλαμπάνης, Κατσαβός, Σαμαράς (Ναούμης), Sula (58΄Χαμοσφακίδης).

Πανοχθιακός: (Γιάννης Καραμπούλης) Χασιώτης, Βαμβακάς, Γκουτσέλης, Γάκης, Νιτσάκης, Σταμάτης, Κοκκορώνης (34΄Βελέντζας), Πετρονικολός, Δήμος (62΄Σουροβέλης), Καραγιάννης (83΄Σταυρου), Musa (49΄Τασουλης).

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr