Αναγέννηση Μεσολογγίου/Κύριοι η ανοχή μας έφτασε στο τέλος

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Κύριοι η ανοχή μας έφτασε στο τέλος.

Μετά τα όργια του κυρίου Τριανταφύλλου στο πρώτο ματς με τον Απόλλων Δοκιμίου όπου ύστερα από υπόδειξή του ακυρώθηκε πεντακάθαρο πέναλτι υπέρ της ομάδας μας, που είχε δοθεί από το διαιτητή του αγώνα, ήρθε σήμερα να συνεχίσει το έργο του.

Το δεύτερο γκολ που δέχεται η ομάδα μας ο αντίπαλος επιθετικός είναι σε θέση οφσάιντ.

Η πρώτη κίτρινη που δέχεται ο ποδοσφαιριστής μας ΠΑΠΑΔΑΤΟΣ ΙΩΆΝΝΗΣ είναι από εισήγηση του ίδιου κυρίου αφού πρώτα ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ δείχνει πλάγιο υπέρ μας.

Στην συνέχεια αποβάλει το προπονητή μας επειδή του είπε: "Τώρα ξέρεις να σηκώνεις τη σημαία" . Και το αποκορύφωμα στο 85’ λεπτό, αφού τον βρίζουν από το πάγκο των γηπεδούχων, σφυρίζει αδιάφορα σαν να μην συμβαίνει τίποτα.

Κύριοι είμαστε εραστές του ποδοσφαίρου και όχι μισθοφόροι. Πληρώνουμε από το μόχθο μας και δεν πληρωνόμαστε.

Πλέον σκεφτόμαστε πολύ σοβαρά την αποχώρηση της ομάδας μας από το πρωτάθλημα.

Υ.Γ. Ο παρατηρητής διαιτησίας άλλαξε από χθες μέχρι σήμερα. Ελπίζουμε ο παρατηρητής που ήταν μέχρι χθες και βρισκόταν σήμερα στο γήπεδο μαζί με το συμβούλιο της αντίπαλης ομάδας και έβλεπαν τον αγώνα όλοι μαζί, να κρίνει σωστά αυτή τη φορά.

Με εκτίμηση το Δ.Σ.

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr