Τον Αχελώο Αγγελόκαστρου υποδέχεται αύριο η Αναγέννηση που απέκτησε Ζώγα και Κοντό

Την ομάδα του Αχελώου Αγγελόκαστρου υποδέχεται αύριο η Αναγέννηση Μεσολογγίου στις 16:00 στο ενωσιακό γήπεδο Μεσολογγίου «Θεόδωρος Πασιόπουλος» στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής.

Τα προβλήματα δεν λείπουν για τον τεχνικό της ομάδας Μάκη Κουρνέτα που δεν μπορεί να υπολογίζει στους τιμωρημένους Χαμοσφακίδη και Παπαδάτο, καθώς και στους τραυματίες Σαμαρά, Κοκκώρη και Μιχαλόπουλο.

Διπλή μεταγραφική ενίσχυση για την ομάδα του Μεσολογγίου με την απόκτηση του νεαρού υψηλόσωμου αμυντικού μέσου Δημήτρη Ζώγα που την περσινή χρονιά αγωνιζόταν στην ομάδα της Ακαδημίας Ευηνοχωρίου, ενώ την φετινή χρονιά ξεκίνησε στην ομάδα της Φλόγας Παλαιομάνινας, και την απόκτηση του έμπειρου 28χρονου μέσο επιθετικού Γιάννη Κοντού που έχει αγωνιστεί με επιτυχία σε Μπραχάμι - Άγιο Δημήτριο, Μαρκό, Ικαρο Καλλιθέας, Ολυμπιακό Λιοσίων, Δόξα Ξάνθης, ενώ στον νομό μας έχεις αγωνιστεί σε ΓΟ Μεσολογγίου και Ακαδημία Ευηνοχωρίου, αμφότεροι αναμένονται να είναι στην διάθεση του τεχνικού τιμ για το αυριανό παιχνίδι.

Κάλεσμα προς το φίλαθλο κοινό της πόλης η παρουσία του οποίου όπως τονίζουν θα πρέπει να είναι μέσα σε αθλητικά πλαίσια απευθύνουν οι ποδοσφαιριστές, το προπονητικό τιμ καθώς και η διοίκηση της ομάδας του Μεσολογγίου για το αυριανό σημαντικό παιχνίδι με την ομάδα του Αγγελοκάστρου.

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr