Νίκη ανάσα για την Αναγέννηση Μεσολογγίου επί του Ηρακλή Αστακού

Νίκη ανάσα για την Αναγέννηση Μεσολογγίου με 2-1 επί του Ηρακλή Αστακού το μεσημέρι του Σαββάτου στο ενωσιακό γήπεδο Μεσολογγίου, στα πλαίσια της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α΄ κατηγορίας.

Δυνατό παιχνίδι χωρίς όμως πολλές ευκαιρίες μπροστά στις δυο εστίες με του γηπεδούχους να μπαίνουν μπροστά στο σκορ στο 39΄ με αριστουργηματική εκτέλεση φάουλ του Κώστα Βασιλείου 1-0.

Η χαρά των γηπεδούχων δεν θα κρατήσει όμως για πολύ, καθώς τρία λεπτά αργότερα στο 42΄και σε ένα χρονικό σημείο που λόγω τραυματισμού του Κουντούρη ο οποίος έγινε αναγκαστική αλλαγή η ομάδα του Μεσολογγίου θα είναι στον αγωνιστικό χώρο με 10 παίκτες θα έρθει η ισοφάριση για τον Ηρακλή με σουτ του Κοτρότσου μέσα από την περιοχή μετά από αδράνεια της άμυνας να απομακρύνει την μπάλα 1-1.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι θα προσπαθήσουν να πάρουν εκ νέου το προβάδισμα ανορθόδοξα όμως και χωρίς καθαρό μυαλό στην τελική προσπάθεια, για να φτάσουμε στο 73΄ όπου η Αναγέννηση θα κερδίσει ακόμα ένα φάουλ σε καλό σημείο. Την εκτέλεση θα αναλάβει ο Κώστας Βασιλείου με την μπάλα να σκάει μπροστά στον Ροδάτο που με εντυπωσιακή εκτίναξη στην γωνιά του σε πρώτο χρόνο θα αποκρούσει τη μπάλα, για να έρθει ο Ηλίας Μπέλλος που πριν 6΄λεπτα είχε περάσει στο παιχνίδι για τους γηπεδούχους με σουτ μέσα από την περιοχή να κάνει το 2-1 για την ομάδα του μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

Οι φιλοξενούμενοι που κατέβηκαν στο παιχνίδι αποδεκατισμένοι με μόλις 12 παίκτες λόγω τιμωριών αλλά και τραυματισμών, θα προσπαθήσουν να φτάσουν στην ισοφάριση αλλά χωρίς κάποιο αποτέλεσμα.

Με εννέα παίκτες τελείωσε το παιχνίδι η ομάδα της Αναγέννησης καθώς στο 83΄ο Φλωρόπουλος και στο 90΄ο Μιχαλόπουλος θα αντικρίσουν αμφότεροι την δεύτερη κίτρινη κάρτα του κ. Προβίδα.

Οι κυριότερες στιγμές του παιχνιδιού:

2΄εκτελεση φάουλ του Βασιλείου, κεφάλια Φλωρόπουλου στην αγκαλιά του Ροδάτου.

9΄σουτ του Κοτρότσου από καλή θέση άουτ.

39΄ΓΚΟΟΛ, αριστουργηματική εκτέλεση φάουλ από αριστερά του Βασιλείου στην απέναντι γωνία του ανήμπορου να αντιδράσει Ροδάτου και 1-0.

42΄ΓΚΟΟΛ, σύγχυση στην άμυνα των γηπεδούχων, σουτ του Κοτρότσου μέσα από την περιοχή και 1-1.

43΄αναγκαστική αλλαγή για την Αναγέννηση, στη θέση του τραυματία Κουντούρη θα περάσει ο Φούντας.

45΄σουτ του Μιχαλόπουλου άουτ.

57΄σουτ του Φούντα θα μπλοκάρει ο Ροδάτος.

68΄σουτ του Ρήγα ψηλά άουτ.

73΄ΓΚΟΟΛ, καλοχτυπημένη εκτέλεση φάουλ του Βασιλείου με τον Ροδάτο σε πρώτο χρόνο να αποκρούει εντυπωσιακά στην γωνιά του, με σουτ μέσα από την μικρή περιοχή στην εξέλιξη της φάσης ο Μπέλλος θα δώσει εκ νέου προβάδισμα για την ομάδα του μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμού 2-1.

83΄δευτερη κίτρινη κάρτα – κόκκινη για τον Φλωρόπουλο, με δέκα η Αναγέννηση για το υπόλοιπο του παιχνιδιού.

87΄σουτ του Παχή από καλή θέση άουτ.

89΄εκτελεση φάουλ του Μπιτσικώκου, σουτ μέσα από την περιοχή του Χαναρα θα μπλοκάρει ο Βασκαντήρας.

90΄δευτερη κίτρινη κάρτα – κόκκινη και για τον Μιχαλόπουλο, με εννέα η ομάδα του Μεσολογγίου στις καθυστέρησης του παιχνιδιού.

Διαιτητές της αναμέτρησης οι κ.κ Προβίδας, Τριανταφύλλου και Κορδολαίμης.

Αναγέννηση Μεσολογγίου: (Μάκης Κουρνέτας) Βασκαντήρας, Ρήγας, Ψαθάς (67΄Μπέλλος), Φλωρόπουλος, Παπαδάτος, Ζώγας, Βασιλείου, Μπαλαμπάνης (58΄Μάκρής), Κατσαβός (84΄Παπουτσόπουλος), Μιχαλόπουλος, Κουντούρης (43΄λ.τ Φούντας).

Ηρακλής Αστακού: (Μάκης Μπότσιος) Ροδάτος, Κατσιγιάννης, Λιβάνης, Γκάτσης, Tafani, Παχής, Μπιτσικώκος, Καρανίκας, Κολιας, Λαδάς, Κοτρότσος (72΄Χαναρας).

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr