Παλικαρίσιος βαθμός με Μπέλλο για την Αναγέννηση στο Νεοχώρι

Παλικαρίσιος βαθμός για την Αναγέννηση το απόγευμα της Τετάρτης στο Νεοχώρι, με την ομάδα του Μεσολογγίου για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α΄ κατηγορίας να αναδεικνύετε ισόπαλη με σκορ 2-2 με την ομάδα του Ομήρου.

Με πολλά προβλήματα παρατάχθηκε στο συγκεκριμένο παιχνίδι λόγω τιμωριών αλλά και τραυματισμών η Αναγέννηση, με τους γηπεδούχους να προηγούνται στο 48΄ όταν ο Γιώργος Φράγκος θα επιχειρήσει το σουτ, ο Βασκαντήρας στην προσπάθεια του να αποκρούσει τη μπάλα αυτή θα προσκρούσει πάνω στο πόδι του και θα κατάληξη στα δίχτυα για το 1-0.

Οι φιλοξενούμενοι στο 66΄από στημένη μπάλα θα καταφέρουν να φέρουν το παιχνίδι στα ίσια, εκτέλεση κόρνερ του Κώστα Βασιλείου, κεφαλιά του Γιώργου Κατσαβού και 1-1.

Ένα λεπτό πριν την συμπλήρωση του 90΄ λεπτου η ομάδα του Ομήρου θα κερδίσει φάουλ, η εκτέλεση θα φέρει τη μπάλα στην περιοχή με τους αμυντικούς να μην μπορούν να απομακρύνουν σωστά, σουτ του Γιάννη Σεραφίγγου και 2-1 για τους γηπεδούχους.

Οι φιλοξενούμενοι δεν θα έχουν πει όμως την τελευταία τους λέξη και στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού σε ένα γέμισμα στην περιοχή των γηπεδούχων η μπάλα θα φτάσει στον Ηλία Μπέλλο που με σουτ μέσα από την περιοχή θα ισοφαρίσει για λογαριασμό της ομάδας του σε 2-2.

Χρυσός σκόρερ για την ομαδα του Μάκη Κουρνέτα για ένα ακόμα παιχνίδι ο επιθετικός της ομάδας του Μεσολογγίου Ηλίας Μπέλλος που και την προηγούμενη αγωνιστική σημείωσε το νικητήριο τέρμα κόντρα στην ομάδα του Ηρακλή Αστακού.

Διαιτητές της αναμέτρησης οι κ.κ Ασημάκης, Βασιλείου, Τσιλίκας.

Όμηρος Νεοχωρίου: (Βασίλης Ξανθόπουλος) Σίμος, Κοκώνης Κ. (77΄Παπανικολάου), Ματσίγκας, Θεοδωρίδης, Ζαχαράκης (46΄Τσώνης), Μαχμούτ, Μπούνας, Κορομηλάς (69΄Σεραφίγγος), Φράγκος Γ., Μπουρλάκης, Κοκώνης Σ. (64΄Μούτσα).

Αναγέννηση Μεσολογγίου: (Μάκης Κουρνέτας) Βασκαντήρας, Ρήγας, Ψαθάς, Ζώγας, Παπαδάτος, Μακρής, Φούντας (89΄Ρίγκος), Κατσαβός (77΄Καρβέλης), Μπέλλος, Βασιλείου, Σούλα (90+ Καππές).

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr