Ήττα για την Αναγέννηση στη Ματαράγκα με 1-0

Την ήττα με σκορ 1-0 γνώρισε το μεσημέρι του Σαββάτου στη Ματαράγκα για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α΄ κατηγορίας η Αναγέννηση Μεσολογγίου.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλά στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης σπαταλώντας 1-2 καλες στιγμες ώστε να φτάσουν σε ένα τέρμα.

Στο 22΄ ο Παπαδόπουλος για λογαριασμό των γηπεδούχων με σουτ θα δώσει προβάδισμα στην ομάδα του κάνοντας το 1-0.

Η ομάδα του Μεσολογγίου στο 56΄ μείνει με παίκτη λιγότερο καθώς ο Σούλα θα αποβληθεί με κόκκινη κάρτα από το ρέφερι του αγώνα για διαμαρτυρία.

Η πίεση που θα ασκήσουν οι γηπεδούχοι εν συνεχεία θα έχει σαν αποτέλεσμα στο 70΄ να κερδίσουν πέναλτι, την εκτέλεση θα αναλάβει ο Παπαδόπουλος στέλνοντας τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και άουτ.

Η ομάδα του Αράκυνθου στο 80΄ θα δει για δεύτερη φορά τη μπάλα να καταλήγει στο δοκάρι σε σουτ του Μπανάκα.

Διαιτητές της αναμέτρησης οι κ.κ Καλαμάρης, Χουλιάρας και Καλυβόπουλος.

Αράκυνθος Ματαράγκας (Σπύρος Μπούρδος): Καραδήμας, Ιορδανίδης, Ευαγγελόπουλος, Σιβρίκας, Μπούκαρης Χ., Αλεξανδρής (16' λ.τ. Βδουκάκης), Κουζέλης (90' Κουτρούλης), Ζαπαντιώτης (79' Χαραλάμπους Απ.), Παπαδόπουλος, Μπανάκας Ν.Κ., Ευθυμίου (89' Ντζάνης)

Αναγέννηση Μεσολογγίου (Μάκης Κουρνέτας): Βασκαντήρας, Ρήγας (86' Καρβέλης), Ψαθάς, Παπαδάτος (81' Παπουτσόπουλος), Φλωρόπουλος, Μακρής, Μιχαλόπουλος, Μιχαλόπουλος, Φούντας (65' Ζώγας), Μπέλλος (58'Κατσαβος), Βασιλείου, Σούλα.

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr