Τον Ναυπακτιακό υποδέχεται το Σάββατο η Αναγέννηση / Χαζομπαμπάς ο Ντέμης !!!

Με προπόνηση στο ενωσιακό γήπεδο Μεσολογγίου την Πέμπτη το απόγευμα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Αναγέννησης Μεσολογγίου για το Σαββατιάτικο εντός έδρας παιχνίδι στις 15:00 κόντρα στον Ναυπακτιακό Αστέρα.

Δυο τα προβλήματα που αντιμετωπίζει για το συγκεκριμένο παιχνίδι ο τεχνικός της ομάδας του Μεσολογγίου Μάκης Κουρνέτας, καθώς δεν μπορεί να υπολογίζει στον τιμωρημένο Σούλα, αλλά και στο Φλωρόπουλο που θα απουσιάζει λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων.

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει εδώ και λίγα εικοσιτετράωρα ο εκ των αρχηγών της ομάδας της Αναγέννησης Διονύσης (Ντέμης) Χαμοσφακίδης, καθώς η σύζυγος του Δήμητρα έφερε στον κόσμος την Τετάρτη ένα υγιέστατο αγοράκι, με την οικογένεια της Αναγέννησης να εύχεται στον Ντέμη και τη Δήμητρα να είναι καλότυχο και να το δουν όπως επιθυμούν.

Διαιτητές της αναμέτρησης που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο στις 15:00 στο ενωσιακό γήπεδο Μεσολογγίου ορίστηκαν οι κ.κ Ξύστρας Δ., Κακατσίδης και Αντωνόπουλος.

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr