Καταιγιστικός ο Ατρόμητος πήρε εύκολη νίκη επί της Θύελλας Παραβόλας (Βίντεο)

Εντυπωσιακός ο Ατρόμητος πραγματοποίησε το πιο παραγωγικό του παιχνίδι τη φετινή χρονιά πετυχαίνοντας πέντε τέρματα απέναντι σε ένα όχι τόσο εύκολο αντίπαλο όπως δείχνει το τελικό σκορ.

Η ομάδα του Γιάννη Πανουργιά πήρε κεφάλι στο σκορ στο 20′  με ωραίο πλασέ του Καλαβριζιώτη , διπλασίασε τα τέρματα της στο 41′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Αλεξόπουλου που ήταν ο πρωταγωνιστής του Ατρόμητου καθώς σημείωσε χατ τρικ. Το 3-0 έγινε στο 63′ από την άσπρη βούλα από τον Παναγιωτόπουλο που και αυτός είχε εκπληκτική απόδοση  .

Στο 72′ ο Ζαχαρόπουλος θα βγάλει μαγική μπαλιά στον Αλεξόπουλο που με σούτ στη κίνηση θα στείλει τη μπάλα για τέταρτη φορά στα δίκτυα του Μπαλάσκα κάνοντας το 4-0. Στο  76′ ο Μπλέτσας με κοντινό πλασέ θα μειώσει σε 4-1.

Ο Άγγελος Αλεξόπουλος στο 80′ θα στείλει τη μπάλα για πέμπτη φορά στα δίκτυα του Μπαλάσκα και το τελικό σκορ θα διαμορφώσει ο Σταμάτης. Οι φιλοξενούμενοι έμειναν με παίκτη λιγότερο στο 63′ όταν ο κ. Ντζάνης υπέδειξε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Σταμάτη Α. πάνω στον Παναγιωτόπουλο.

Το φιλμ του αγώνα:

19′ Σέντρα του Βλάχου διώχνουν οι αμυντικοί.

20′ ΓΚΟΛ Εκτέλεση κόρνερ του Κάκκου ωραίο πλασέ του Καλαβριζιώτη στο δεύτερο δοκάρι η μπάλα στα δίκτυα 1-0.

33′ Σουτ του Ζαχαρόπουλου αποκρούει ο τερματοφύλακας.

34’Εκτέλεση φάουλ του Παπαγιάννη κεφαλιά του Ζώγα η μπάλα κοντράρει και απομακρύνεται.

41′ ΓΚΟΛ Ο Παναγιωτόπουλος θα ανατραπεί μέσα στη περιοχή ο διαιτητής θα καταλογίσει πέναλτι ο Αλεξόπουλος θα αναλάβει την εκτέλεση και θα κάνει το 2-0.

45′ Σουτ του Σπανογιάννη μπλοκάρει ο τερματοφύλακας.

47′ Μπροστινή μπαλιά για τον Ατρόμητο προλαβαίνει ο τερματοφύλακας.

48’Σουτ του Μ. Παναγιωτόπουλου μέσα από τη μεγάλη περιοχή η μπάλα άουτ.

55′ Σέντρα του Αυγέρη διώχνουν οι αμυντικοί.

55’Μπροστινή μπαλιά  του Κάκκου διώχνουν οι αμυντικοί.

63’Ο Κάκκος θα βγάλει ωραία μπαλιά για τον Παναγιωτόπουλο Μ. θα δεχθεί το μαρκάρισμα του  μέσα στη περιοχή ο διαιτητής θα καταλογίσει πέναλτι κάτω από διαμαρτυρίες των φιλοξενούμενων για οφ σάιντ στην αρχή της φάσης αλλά και για το ότι δεν υπήρξε πέναλτι , διαιτητής απέβαλε με δεύτερη κίτρινη τον Σταμάτη Α.. Στη φάση αυτή θα αποβληθεί ο με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Την εκτέλεση του πέναλτι ανέλαβε ο Παναγιωτόπουλος που έκανε το 3-0.

70′ Σουτ του Καλαβριζιώτη η μπάλα άουτ.

72′ ΓΚΟΛ Ωραία μπαλιά του Ζαχαρόπουλου στον Αλεξόπουλο που με ωραίο σουτ θα κάνει το 4-0.

76’ΓΚΟΛ Εκτέλεση φάουλ του Σταμάτη θα χάσει την μπάλα ο Παντελίδης η μπάλα θα πάει στον Μπλέτσα που με κοντινό πλασέ θα κάνει το 4-1.

80′ ΓΚΟΛ Ο Αλεξόπουλος με ωραίο σουτ θα στείλει την μπάλα στα δίκτυα 5-1

84′ Ψηλοκρεμαστό σουτ του Ρεπανίδα διώχνει δύσκολα ο Παντελίδης.

86′ Εκτέλεση κόρνερ κεφαλιά του Μπλέτσα η μπάλα κοντράρει νέο κόρνερ.

88′ ΓΚΟΛ Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Σταμάτη η μπάλα στα δίκτυα 5-2

90′ Σουτ του Παναγιωτόπουλου η μπάλα τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι.

Διαιτητής του αγώνα ο κ. Ντζάνης με βοηθούς τον κ. Τσιλίκα και τον κ. Αντωνόπουλο.

Ατρόμητος Αντιρρίου: Πανουργιάς: Παντελίδης, Βλάχος (82′ Παπαδόπουλος Ε.), Παναγιωτόπουλος (68’Παπαδόπουλος), Πέκεζ (75’Θανασιός), Σπανογιάννης, Πετσίνης, Κάκκος, Ζαχαρόπουλος (77’Ταμπάκης), Καλαβριζώτης, Αλεξόπουλος, Παναγιωτόπουλος.

Θύελλα Παραβόλας: Μπαλάσκας, Βασιλείου (45′ Γιούσεφ), Σταμάτης, Παπαγιάννης, Χονδρογιάννης, Κόκκαλης, Ρεπανίδας, Ζώγας (45’Ντίνος)., Σταμάτης, Αυγέρης (82’Τοπαλίδης, Μπλέτσας.

Πηγη: www.nafpaktianews.gr

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr