Το Δοκίμι υποδέχεται σήμερα στο ενωσιακό η Αναγέννηση

Την ομάδα του Απόλλων Δοκιμίου υποδέχεται σήμερα Σάββατο 6/1 στις 15:00 στο ενωσιακό γήπεδο Μεσολογγίου η Αναγέννηση Μεσολογγίου στα πλαίσια της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α΄ Κατηγορίας.

Παιχνίδι με τεράστιο βαθμολογικό ενδιαφέρον και για τις δυο ομάδες του βρίσκονται χαμηλά στον βαθμολογικό πίνακα, και ψάχνουν στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος τους βαθμούς που θα τους εξασφαλίσουν την παραμονή στην κατηγορία και για την επόμενη χρονιά.

Να εκμεταλλευτούν όσο τον δυνατόν καλύτερα τον παράγοντα έδρα θέλουν στο στρατόπεδο της ομάδας της Αναγέννησης στην προσπαθεια που κάνουν για παραμονή της ομάδας, που στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος θα δώσουν 8 αγώνες εντός των τειχών του Μεσολογγίου ως γηπεδούχοι.

Σε καθημερινές συζητήσεις με μεταγραφικούς στόχους για την ενίσχυση του ρόστερ βρίσκονται οι άνθρωποι της ομάδας του Μεσολογγίου, παρά την φημολογία που έχει αναπτυχθεί το τελευταίο διάστημα για αποχώρηση της ομάδας από το πρωτάθλημα.

Διαιτητές της σημερινής αναμέτρησης ορίστηκαν οι κ.κ Τσιρώνης, Γαλανόπουλος και Αντωνόπουλος.

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr