Εντός έδρας ήττα για την Αναγέννηση από τον Απόλλων Δοκιμίου

 

Ήττα για την Αναγέννηση Μεσολογγίου το Σάββατο 6/1 το μεσημέρι στο ενωσιακό γήπεδο Μεσολογγίου με 0-2 από την ομάδα του Απόλλων Δοκιμίου στα πλαίσια της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α΄ κατηγορίας.

Παιχνίδι χωρίς πολλές φάσης ειδικά στο πρώτο μέρος που όποτε ήρθε η μπάλα σε μια από τις δυο περιοχές ήταν από κάποιο στημένο, με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν κεφάλι στο σκορ στο 58΄από τα έντεκα βήματα με τον Μπαλάφα, μετά από ανατροπή του Μυλωνά από τον Ρήγα 0-1.

Οι γηπεδούχοι θα ανεβάσουν τις γραμμές στο γήπεδο θέλοντας να φέρνουν εκ νέου το παιχνίδι στα ίσια, και αυτό θα έχει σαν αποτελεσμα στο 65΄ σε μια γρήγορη αντεπίθεση των φιλοξενούμενων  με τον Νίκο Αθανασίου να βρίσκει με πάσα τον Τσακανίκα, και αυτός με σουτ θα κάνει το 0-2.

Δυο λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι μετά από εκτέλεση κόρνερ του Σαμαρά και σουτ του Βασιλείου μέσα από την περιοχή με την μπάλα να προσκρούει σε πόδια αμυντικού και ενώ είχε κατεύθυνση προς το τέρμα, θα απολέσουν μια πολύ καλή ευκαιρία ώστε να μπουν ξανά στην διεκδίκηση του παιχνιδιού.

Οι κυριότερες στιγμές του παιχνιδιού:

24΄απευθείας εκτέλεση φάουλ Μιχαλόπουλου, θα μπλοκάρει ο Κατερινόπουλος.

30΄ απευθείας εκτέλεση φάουλ Μπαλάφα, θα μαζέψει ο Βασκαντήρας.

35΄μια ακόμα απευθείας εκτέλεση φάουλ από τον Δημητρέλη αυτή την φορά , με την μπάλα να προσκρούει στην επάνω πλευρά του οριζόντιου δοκαριού και να περνάει άουτ.

39΄μεγαλη χαμένη εύκαιρα για τους φιλοξενούμενους από ακόμα ένα στημένο με τον Δημητρέλη να εκτελεί το φάουλ, η μπάλα να βρει στην μέσα πλευρά του οριζοντίου δοκαριού και θα σκάσει στο έδαφος χωρίς να έχει περάσει την γραμμή, στην εξέλιξη της φάσης η κεφάλια του Γαρούφη θα περάσει άουτ.

58΄ΓΚΟΛ, ανατροπή του νεοεισελθών Μυλωνά από τον Ρήγα και πέναλτι. Την εκτέλεση θα αναλάβει ο Μπαλάφας κάνοντας το 0-1.

63΄σουτ του Αθανασίου θα μαζέψει ο Βασκαντήρας.

65΄ΓΚΟΛ, γρήγορη αντεπίθεση για τους φιλοξενούμενους με τον Νίκο Αθανασίου να βρίσκει με πάσα τον Τσακανίκα, σουτ του τελευταίου και 0-2.

67΄μεγαλη χαμένη ευκαιρία για τους γηπεδούχους να μπουν και πάλι στο παιχνίδι, εκτέλεση κόρνερ του Σαμαρά, σουτ του Βασιλείου μέσα από την περιοχή, με την μπάλα και ενώ έχει κατεύθυνση προς την εστία να βρίσκει σε πόδια αμυντικού και να περνάει εκ νου σε κόρνερ.

79΄ομορφος συνδυασμός ανάμεσα σε Νίκο Αθανασίου και Μπαλάφα, το σουτ του πρώτου απέναντι από τον Βασκαντήρα θα περάσει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

83΄σουτ του Ρήγα θα μπλοκάρει ο Κατερινόπουλος.

90΄με δέκα για τις καθυστερήσεις του παιχνιδιού οι φιλοξενούμενοι, καθώς ο Μυλωνάς θα αντικρίσει την δεύτερη κίτρινη – κόκκινη του κ. Τσιρώνη για θέατρο όπως θα σημειώσει ο ρέφερι, σε μαρκάρισμα του παίκτη του Δοκιμίου μέσα στην περιοχή.

91΄ατομικη προσπάθεια του Νίκου Αθανασίου που θα κερδίσει και τις κόντρες, το σουτ που θα επιχειρήσει θα περάσει άουτ.

93΄σουτ του Σαμαρά ψηλά άουτ.

Διαιτητές της αναμέτρησης οι κ.κ Τσιρώνης, Γαλανόπουλος και Αντωνόπουλος.

Αναγέννηση Μεσολογγίου: (Μάκης Κουρνέτας) Βασκαντήρας, Ρήγας, Φλωρόπουλος (86΄Ρίγκος), Μακρής (68΄Σούφρας), Παπαδάτος, Ντζελέπης, Σέφα (66΄Σαμαράς), Ζώγας (71΄Μπαλαμπάνης), Μιχαλόπουλος, Βασιλείου, Σούλα.

Απόλλων Δοκιμίου: (Γιάννης Μακρής) Κατερινόπουλος, Μπούρος, Γρηγοράκης, Γαρούφης, Κοκώνης, Δαλαγιώργος, Μπαλάφας, Δημητρέλης, Γιαννακάς (56΄λ.τ Μυλωνάς), Καμμένος (23΄λ.τ Αθανασίου Ν.), Τσακανίκας (79΄Παπαθανάσης).

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr