Νίκη του Ναυπακτιακού επί της Θύελλας Παραβόλας (Βίντεο)

Με νίκη ξεκίνησε την νέα χρονιά ο Ναυπακτιακός απέναντι στην Θύελλα Παραβόλας. Η ομάδα του Νίκου Μιμιγιάννη επέβαλε τον ρυθμό της από την έναρξη του αγώνα δημιουργώντας πολλές και καλές ευκαιρίες.

Γενικά ο Ναυπακτιακός ήταν πάρα πολύ καλός σε όλες τις γραμμές και οι φίλαθλοι είχαν  την χαρά να δουν  τους νεοαποκτηθέντες παίκτες να  δείχνουν ότι μπορούν να δώσουν το κάτι παραπάνω στην  νέα τους ομάδα.

Μάλιστα ο Μικελάτος με το καλημέρα βρήκε δίκτυα αλλά και ο Αγγελόπουλος ήταν σε πάρα πολύ καλή μέρα που μαζί με Καζανά Θεοχάρη αλλά και τους νεαρούς Κονίδα και Γιαννόπουλο σε πολλές περιπτώσεις να κρύβουν την μπάλα. Όμως η καλή απόδοση στο πρώτο ημίχρονο δεν αρκετή για να κλειδώσει η ομάδα της Ναυπάκτου το παιχνίδι και σαν να μην έφτανε αυτό οι φιλοξενούμενοι μείωσαν με ωραίο γκολ του Αυγέρη στο 59′ όμως δεν στάθηκε αρκετό για να μπορέσουν να φύγουν με θετικό αποτέλεσμα από το Παπαχαραλάμπειο.

Οι αλλαγές του Ναυπακτιακού έδωσαν φρεσκάδα και ο Ναυπακτιακός με τον εξαιρετικό σουτ του Καζανά έπειτα από ωραία ενέργεια του Καραγιάννη και ωραία πάσα του Αγγελόπουλου θα καθαρίσει το παιχνίδι. Ο Ρουμπάτος στις καθυστερήσεις θα σημειώσει το τέταρτο γκολ για τον Ναυπακτιακό μια φάση που προήρθε από ωραία δημιουργία του Παπανδρέου.

Το φιλμ του αγώνα:

2′ Σέντρα του Αγγελόπουλου κεφαλιά του Θεοχάρη η μπάλα κοντράρει πάνω σε αμυντικό.

8’Εκτέλεση φάουλ του Σχοινά με πάσα στο Μικελάτο σέντρα στο δεύτερο δοκάρι ο Δενδρινός  θα σουτάρει θα διώξουν σε κόρνερ οι αμυντικοί.

9′ Εκτέλεση κόρνερ του Αγγελόπουλου κεφαλιά του Σχοινά διώχνει πάνω στη γραμμή ο Μπλέτσας διαμαρτυρίες από τους παίκτες του Ναυπακτιακού για χέρι.

10’Ασίστ του Σχοινά στον σούτ στην κίνηση η μπάλα ψηλά άουτ.

12’Σέντρα  του Σχοινά από δεξιά δεν μπορεί ο Κονίδας να στείλει την μπάλα στα δίκτυα.

13’ΓΚΟΛ Ωραία πάσα του Θεοχάρη στον Μικελάτο που με ωραίο πλασέ θα κάνει το 1-0.

19’Κάθετη πάσα του Καζανά στον Σχοινά πλασέ υπο πίεση η μπάλα άουτ.

26′ ΓΚΟΛ Σέντρα του Καζανά από δεξιά κεφαλιά του Σχοινά η μπάλα στα δίκτυα.

30′ Σέντρα του Καζανά δεν μπορεί να πιάσει την κεφαλιά ο Σχοινάς.

38’Εκτέλεση φάουλ του Γιούσεφ με συρτή πάσα σούτ του Αυγέρη μπλοκάρει εύκολα ο Μούζος.

41′ Σέντρα του Καζανά από δεξιά ο Θεοχάρης στρώνει στον Κονίδα σουτ η μπάλα άουτ.

46′ Σέντρα του Αγγελόπουλου από δεξιά κεφαλιά ο Σχοινάς η μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

51′ Εκτέλεση φάουλ με συρτή πάσα του Μικελάτου σουτ στην κίνηση του Αγγελόπουλου διώχνει δύσκολα με τα πόδια ο τερματοφύλακας.

57′ Συρτή σέντρα του Αγγελόπουλου σουτ του Θεοχάρη η μπάλα άουτ.

59’ΓΚΟΛ  Σέντρα του Γιούσεφ σουτ στην κίνηση του Αυγέρη η μπάλα στα δίκτυα 2-1.

60′ Σέντρα σουτ του Καραγιάννη μπλοκάρει ο Μπαλάσκας.

65′ Εκτέλεση φάουλ του Αγγελόπουλου η μπάλα άουτ.

86′ ΓΚΟΛ Αγγελόπουλος ύστερα από ωραία ενέργεια του Καραγιάννη θα στρώσει στον Καζανά που με ασύλληπτο σουτ θα στείλει την μπάλα στο παραθυράκι της εστίας του Μπαλάσκα.

92′ ΓΚΟΛ Ο Ρουμπάτος με ωραίο σουτ ύστερα από πάσα του Παπανδρέου θα στείλει την μπάλα στα δίκτυα 4-1.

Ναυπακτιακός (Μιμιγιάννης): Μούζος, Καζανάς, Νικολακόπουλος, Γιαννόπουλος, Δενδρινός, Καντάνης, Αγγελόπουλος(75′ Ρουμπάτος), Θεοχάρης, Κονίδας (59′ Καραγιάννης), Σχοινάς (81′ Ψυχογιός), Μικελάτος (88’Παπανδρέου).

Θύελλα Παραβόλας (Κονδύλης): Μπαλάσκας, Μπλέτσας, Σταμάτης Αλ. (48’Παπαγιάννης), Ξανθόπουλος, Βασιλείου (75’Σταμάτης Ελ.), Κόκκαλης, Κονδύλης, Ράπτης, Αλ. Γιούσεφ, Αυγέρης, Ξανθόπουλος (65’Χονδρογιάννης).

 

Πηγή: www.nafpaktianews.gr

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr