Κάτοικος Νεοχωρίου ο Δημήτρης Μανθόπουλος

Παρελθόν από τον Ατρόμητο ο Μανθόπουλος που έκλεισε στον Όμηρο Νεοχωρίου.Ένας ακόμα ποδοσφαιριστής από την Αχαΐα μετακομίζει στον γειτονικό Νομό της Αιτωλοακαρνανίας.

Ο λόγος για τον υψηλόσωμο αμυντικό του Ατρόμητου Πατρών, Δημήτρη Μανθόπουλο που θα αγωνίζεται με τα χρώματα της ομάδας του Όμηρου Νεοχωρίου μετά από προτροπή του τεχνικού Χρήστου Καραπίτσου. Σήμερα το βράδυ μάλιστα θα ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταγραφή αφού δεν φαίνεται τίποτα ικανό να σταματήσει τον εν λόγω «γάμο».

Ο έμπειρος άσος μίλησε στην «Γ» για την απόφασή του να μετακομίσει στην ομάδα της Αιτωλοακαρνανίας λέγοντας:

«Η απόφαση ήταν κοινή για την παραχώρηση μου στον Όμηρο. Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον προπονητή, Χρήστο Καραπίτσο που από την πρώτη μας επαφή μου έδειξε πόσο πολύ ήθελε να με εντάξει στο ρόστερ του. Στην ομάδα του Ατρόμητου εύχομαι τα καλύτερα. Καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα και να τερματίσει εκεί που τις αξίζει, στις ψηλές θέσεις της βαθμολογίας. Εύχομαι με τη νέα μου ομάδα να πετύχουμε τους στόχους μας. Αυτό που υπόσχομαι είναι να δώσω το 100% και να φανώ αντάξιος των προσδοκιών και να βάλω και εγώ το δικό μου λιθαράκι στην επίτευξη των στόχων της. Υγεία να έχουμε και μόνο επιτυχίες».

Πηγή: www.gnomip.gr

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr