Κόλλησαν στη λάσπη Φλόγα και Αμβρακικός

Σε ένα παιχνίδι, που έγινε σε ένα ακατάλληλο αγωνιστικό χώρο λόγω της συνεχόμενης βροχής, Φλόγα Παλαιομάνινας και Αμβρακικός Λουτρού αναδείχτηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα.

Η λάσπη και η συνεχόμενη βροχή δυσκόλεψαν τους παίκτες των δύο ομάδων και περισσότερο δυσκόλεψαν τη Φλόγα που δεν μπορούσε να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για γκολ καθώς ο Αμβρακικός αμύνονταν.

Οι άνθρωποι της Φλόγας εξέφρασαν τα παράπονά τους στο διαιτητικό τρίο και στους ανθρώπους της ΕΠΣΑ που ήταν στο γήπεδο για το λόγο που διεξήχθη ο αγώνας ενώ σε άλλα γήπεδα που διαθέτουν τεχνητό χλοοτάπητα διακόπηκε και ότι ήταν επικίνδυνος (ο αγωνιστικός χώρος) για τη σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών.

Ο αγώνας διακόπηκε για λίγα λεπτά στο 50ο λεπτό της αναμέτρησης από τον τραυματισμό του παίκτη του Αμβρακικού Τσιλίκη  του οποίου το γόνατο κόlλησε στη λάσπη και αποχώρησε με ασθενοφόρο για το νοσοκομείο με την ευχή όλων  να μην έχει κάτι σοβαρό. 

Στα του αγώνα η πρώτη καλή φάση ήταν για τη Φλόγα λίγο πριν τελειώσει το πρώτο ημίχρονο και στο 41' όταν σε φάουλ του Βασιλόγιαννη ο Βασιλόπουλος στην προσπάθεια να μπλοκάρει τη μπάλα αυτή του έφυγε από τα χέρια και μετά από κόντρες έφτασε στον Φραγκούλη που από το ύψος της μικρήε έκανε το σουτ με τον Βασιλόπουλο να αποκρούει, η μπάλα να φτάνει στον Στριμμέμνο που λίγο έξω από την μικρή περιοχή να κάνει το σουτ άουτ. Στο επόμενο λεπτό (42') η σέντρα του Κράνη από αριστερά βρήκε τον Φραγκούλη που από τη μικρή περιοχή έκανε την κεφαλιά με τον Βασιλόπουλο ενστικτωδώς να αποκρούει η μπάλα να βρίσκει στην πάνω πλευρά του οριόντιου δοκαριού, οι αμυντικοί να προσπάθούν να απομακρύνουν με τον Γκουτσέλη από κοντά να κάνει το σουτ άουτ.

Στο 57' σουτ Σπ.Νούλα απέκρουσε ο Βασιλόπουλος.Η Φλόγα συνέχισε να πιέζει με τον Αμβρακικό να αμύνεται να κρατήσει το μηδέν και να προσπαθεί να βγει στην κόντρα χωρίς αποτέλεσμα.

Στο 60' σουτ του Βασιλόγιαννη η μπάλα κόνταρε και κατέληξε ελάχιστα άουτ. Από το 61' η Φλόγα αγωνίστηκε με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Φραγκούλη με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Στο 75' κεφαλιά Σπ.Νούλα μπλόκαρε ο Βασιλόπουλος και στο 88' σέντρα σουτ του Κουσκούνη η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και απομάκρυναν οι αμυντικοί.

Φλόγα (Γ.Γιάκος): Μπαλάφας, Γκουτσέλης, Μπρέσιακας (46' Νοιύλας Β.), Στριμμένος, Σαλμάς, Ψηφής (78' Κουσκούνης), Κράνης, Κοτρίτσος (46' Κουρσάρης), Νούλας Σπ., Βασιλογιάννης

Αμβρακικός (Δ.Τσιτσομήτσος): Βασιλόπουλος, Τσιλίκης (50' λ.τ. Αυγέρης), Ζίγκηρης, Καραούλης, Παπανίκος, Νίκας (87' Θώδης), Παγώνης, Ρόκος (79' Φονιάς), Σιαπλαούρας, Σπανός, Γουρούνας

Πηγή: www.olatagoal.gr

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr