Ήττα για την Αναγέννηση Μεσολογγίου από τον Όμηρο Νεοχωρίου

Ήττα με σκορ 4-0 για την Αναγέννηση Μεσολογγίου εντος έδρας από τον Όμηρο Νεοχωρίου το μεσημέρι της Τετάρτης στα πλαίσια της 25ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α΄ κατηγορίας.

Καλύτεροι καθ όλη την διάρκεια του παιχνιδιού οι φιλοξενούμενοι που άνοιξαν το σκορ στο 24΄με πλάσε του Γκάστη μετά από γύρισμα στην περιοχή του Κοκώνη Κ.

Στο 36΄ ο Όμηρος με κεφαλιά του Σεραφίγγου μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μπουλούμπαση θα κάνει το 0-2 που θα είναι και το σκορ ημιχρόνου.

Στο 56΄ο Φράγκος από πλάγια θέση με πλάσε θα κάνει το 0-3, για να έρθει στο 83΄ο Βαλτογιάννης μετά από γύρισμα του Φράγκου στην περιοχή με πλάσε να διαμορφώνει το τελικό 0-4.

Διαιτητές της αναμέτρησης οι κ.κ Λάμπρου, Κουτρουμάνος και Καλυβόπουλος.

Αναγέννηση Μεσολογγίου: Βασκαντήρας, Ρήγας, Μπαρμπαρούσης (75΄Σακαρέλος), Μακρής (46΄λ.τ Καρβέλης), Φλωρόπουλος, Παπαδάτος – Νταλιάνης, Βασιλείου (49΄λ.τ Ρίγκος), Μπαλαμπάνης, Ναούμης, Σούλα (64΄Παπουτσόπουλος), Κουντούρης.

Όμηρος Νεοχωρίου: (Χρήστος Καραπίτσος) Δουλιώτης, Κοκώνης Κ., Ματσιγκας, Θεοδωρίδης, Τσώνης, Μανθόπουλος (58΄Βαλτογιάννης), Μπούνας (46΄Φράγκος), Κορομηλάς, Σεραφίγγος, Γκάτσης (61΄Αλεξόπουλος), Μπουλούμπασης (72΄Κοκώνης Σ.).

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr