Ήττα για την Αναγέννηση από την Ματαράγκα με 2-1

Ήττα με σκορ 2-1 για την Αναγέννηση Μεσολογγίου το μεσημέρι της Κυριακής από τον Αράκυνθο Ματαράγκας στα πλαίσια της 26ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α΄ κατηγορίας.

Δυνατό παιχνίδι με εντάσεις κατά διαστήματα με του φιλοξενούμενους να παίρνουν προβάδισμα στο σκορ στο 16΄με κεφαλιά του Ευθυμίου μετά από σέντρα από αριστερά στο δεύτερο δοκάρι.

Οι γηπεδούχοι θα καταφέρουν να φέρουν το παιχνίδι στα ίσια στο 27΄ με τακουνάκι του Ζώγα μετά από γρήγορη εκτέλεση κόρνερ ανάμεσα σε Βασιλείου και Μπαρμπαρούση με τον τελευταίο να βγάζει και την σέντρα στην περιοχή 1-1.

Η ομαδα του Μεσολογγιου με τους Βασιλείου και Μπέλλο στο πρώτο μέρος απολεσαν δυο καλες ευκαιρίες για να κάνουν την ολική ανατροπή με το 1-1 να είναι και το σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος και το 56΄οι γηπεδούχοι θα μείνουν στον αγωνιστικό χώρο με παίκτη λιγότερο καθως ο Παπουτσόπουλος θα δει την δεύτερη κίτρινη κάρτα – κόκκινη του ρέφερι του παιχνιδιού και θα πάρει την άγουσα για τα αποδυτήριο.

Την νίκη στην ομάδα της Ματαράγκας θα δώσει με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο παιχνίδι ο Ευθυμίου με πλασέ μέσα από την περιοχή στο 72΄ μετά από σέντρα 1-2.

Διαιτητές της αναμέτρησης ο κ. Προβίδας, η κ.α Μιζάλου, και ο κ. Καλαμπόκης.

Αναγέννηση Μεσολογγίου: Βασκαντήρας, Ρήγας, Μπαρμπαρούσης, Μακρής, Παπουτσόπουλος, Παπαδάτος (82΄Σακαρέλος), Βασιλείου, Ζώγας (79΄Ρίγκος), Ναούμης (82΄Χαμοσφακίδης), Μπέλλος (82΄Καρβέλης), Φλωρόπουλος.

Αράκυνθος Ματαράγκας: (Θοδωρής Λαυράνος) Καραδήμας, Ιορδανίσης, Βδουκάκης (72΄Ντζανής), Χαραλάμπους, Μπούκαρης, Τσοπανάς, Μπανάκας, Ζαπαντιώτης (88΄Σιβρήκας), Ευθυμίου (90΄Γκρέκας), Κουζέλης, Παπαδόπουλος (68΄Κορομπύλης).

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr