Λευκή ισοπαλία στο Δοκίμι για Απόλλων και Τρίκαρδο (Βίντεο)

Σε ένα μέτριο παιχνίδι με λιγοστές ευκαιρίες Απόλλων Δοκιμίου και Τρίκαρδος Κατοχής αναδείχτηκαν ισόπαλοι χωρίς γκόλ. Το πρώτο ημίχρονο ανήκει αποκλειστικά στους φιλοξενούμενους που είχαν τον έλεγχο του αγώνα αλλά δεν μπορούσαν να διασπάσουν την αμυντική λειτουργία των γηπεδούχων και στάθηκαν άτυχοι στο 23ο λεπτό όταν ο Αγγέλης έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου και για είκοσι περίπου λεπτά οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι αλλά πέρα απο κάποια σούτ με προυποθέσεις του Καμμένου δεν κατάφεραν κάτι παραπάνω. Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι πήραν την πρωτοβουλία των κινήσεων αλλά και πάλι πέρα απο δύο εκτελέσεις φάουλ που απέκρουσε ο Θεοδωρακόπουλος δεν υπήρξε κάτι αξιόλογο.

Ροή του ματς:

23′ Σέντρα απο δεξιά του Βασιλάρη, ο Αγγέλης κάνει ανάποδο ψαλίδι η μπάλα καταλήγει στο οριζόντιο δοκάρι χτυπάει στο έδαφος και στη συνέχεια μπλοκάρει ο Θεοδωρακόπουλος

33′ Ατομική προσπάθεια και σούτ του Αγγέλη άουτ

47′ Σουτ του Καμμένου άουτ

48′ Σουτ του Σεραφίγγου άουτ

57′ Σουτ του Καμμένου μπλοκάρει ο Τσιάρας

59′ Κάθετη Κορομηλά στον Καμμένο που σουτάρει απο πλάγια άουτ

61′ Σέντρα σούτ απο τον Καμμένο ο Τσιάρας διώχνει σε κόρνερ

70′ Εκτέλεση φάουλ του Καβαλιέρη διώχνει με τις γροθιές ο Θεοδωρακόπουλος

72′ Φάουλ του Φραγκούλη αποκρούει ο Θεοδωρακόπουλος

Συνθέσεις:

Απόλλων Δοκιμίου (Γιάννης Μακρής): Θεοδωρακόπουλος, Ι.Τσακανίκας, Κορομηλάς, Μυλωνάς, Κοκώνης, Δαλαγιώργος, Ξευγένης(85′ Γιαννακάς), Μανουσάκης(69′ Μπούρος), Μπαλάφας, Καμμένος(80′ Γρηγοράκης), Δημητρέλης(90+ Κρανιάς)

Τρίκαρδος Κατοχής (Γιώργος Ασπρογέρακας): Τσιάρας, Καβαλιέρης, Βασιλάρης, Γατσώρης(71′ Γούργαρης), Ψηλός, Σαμψώνας, Σεραφίγγος, Τσιλιπάνος, Βρέττας (61′ Κουκουρδέλης), Αγγέλης, Φραγκούλης

   

Πηγή ρεπορτάζ: agrinio24.com

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr