Νίκη με ανατροπή για τον Ατρόμητο Αντιρρίου στην Παραβόλα

Με νίκη πέρασε από την έδρα της Θύελλας Παραβόλας ο Ατρόμητος Αντιρρίου κερδίζοντας με 4-1.

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που πήραν κεφάλι στο σκορ στο 8' όταν σε σουτ του Αυγέρη έξω από την περιοχή ο Φλωρόπουλος στην προσπάθεια να μπλοκάρει έχασε τη μπάλα και ο Σταμάτης Ελ. με πλασέ από κοντά έκανε το 1-0.

Στο 22' ο Ατρόμητος ισοφάρισε σε 1-1 όταν από εκτέλεση φάουλ του Θ.Καλαβρουζιώτη η μπάλα βρήκε στο τοίχος και κατέληξε στα δίστυα του Μπαλάσκα.

Στο 24' ο Κουράχάνης βγήκε μόνος από αριστερά με τον Μπαλάσκα να κάνει έξοδο, να αποκρούει με τα πόδια με τη  μπάλα να κοντράρει και να φτάνει στον Ανδρέα Καλαβρουζιώτη που με πλασέ έξω από την περιοχή και σε κενή εστία έδωσε το προβάδισμα στον Ατρόμητο.

Στο 43' ο Κουράχνης με σουτ έξω από την περιοχή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Μπαλάσκα που βρήκε τη μπάλα αλλά αυτή κατέληξε γκολ.

Το τελικό 1-4 έγινε στο 59' ότανσ ε σέντρα του Θ.Καλαβρουζιώτη από δεξιά η μπάλα βρήκε στον Ντίνο και κατέληξε στα δίχτυα.

Θύελλα (Ανδρ. Κονδύλης): Μπαλάσκας, Τοπαλίδης, Σταμάτης Αλ., Βασιελίου, Ντίνος, Κόκκαλης, Ρεπανίδας, Ράπτης (30' λ.τ. Κονδύλης), Σταμάτης Ελ., Αυγέρης, Αλ Γιουσέφ

Ατρόμητος (Ι.Πανουργιάς): Φλωρόπουλος, Βλάχος, Διαμαντόπουλος, Πέκεζ, Πετσίνης, Ζαχαρόπουλος (81' Πλυταριάς), Κάκκος (81' Ρουμπάτης), Κουραχάνης, Καλαβρουζιώτης Θ. (77' Πατογιάννης), Καλαβριζιώτης Ανδρ. (65' Θανασιός), Μυτιλήνης

Πηγή: www.olatagoal.gr

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr