Νίκη και βαθμολογική ανάσα για το Δοκίμι επί του Αντιρρίου

Σπουδαία νίκη πέτυχε ο Απόλλωνας Δοκιμίου στο Δοκίμη επί του φιλοξενούμενου Αντιρρίου με 2-1 και βγήκε από το γκρουπ των ομάδων που δίνουν αγώνες μπαράζ για την παραμονή.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο αλλά ο Απόλλωνας ήταν αυτός που πήρε το προβάδισμα.

Στο 27' ο Απ.Κορομηλάς έκανε το σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής και αριστερά με τον Φλωρόπουλο να αποκρούει , η μπάλα έφτασε στον Τσακανίκα Ι. που με κοντινό πλασέ έκανε το 1-0.

Στο 52΄ οι φιλοξενούμενοι ισοφάρσαν όταν ο Θ. Καλαβρουζιώτης βρήκε το χώρο έξω από την περιοχή και με εκπληκτικό σουτ έστειλε τη μπάλα στην αριστερή γωνία του θεοδωρακόπουλου.

Δύο λεπτά αργότερα (54') ο Απ. Κορομηλάς έφυγε στην αντεπίθεση και με ψηλοκρεμαστό πλασέ πέρασε τη μπάλα πάνω από τον Φλωρόπουλο και την έστειλε στα δίχτυα για το τελικό 2-1.

Απόλλων (Ι.Μακρής): Θεοδωρακόπουλος, Τσακανίκας Ι., Γρηγοράκης (54' Ζώγας), Μυλωνάς, Κοκώνης, Δαλαγιώργος, Ξευγένης, Μπαλάφας (79' Γιαννακάς Κ.), Καμμένος (84' Σουροβέλης), Κορομηλάς Α., Δημητρέλης (60' Αθανασίου Ν.)

Ατρόμητος (Ι.Πανουργιάς): Φλωρόπουλος, Βλάχος, Διαμαντόπουλος, Πέκεζ, Σπανογιάννης, Ζαχαρόπουλος (66' Ευθυμιόπουλος), Κάκκος, Κουραχάνης, Καλαβρουζιώτης Θ., Καλαβριζιώτης Ανδρ., Μυτιλήνης

Πηγή: www.olatagoal.gr

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr