Νίκη για τον Όμηρο Νεοχωρίου στην Παραβόλα

Με τους τρεις βαθμούς της νίκης αποχώρησε από το γήπεδο Παραβόλας ο Όμηρος Νεοχωρίου καθώς επικράτησε της τοπικής Θύελλας με 3-0.

Ο Ομηρος με το καλημέρα πήρε κεφάλι στο σκορ καθώς στο 2' ο Σεραφίγγος έκανε σέντρα από αριστερά και ο Τσώνης αφύλακτος στο ύψος της μικρής περιοχής έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 0-1.

Στο 19' ο Αυγέρης εκτέλεσε φάουλ η μπάλα πέρασε από όλους και κατέληξε ελάχιστα άουτ δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι του Δουλιώτη.

Ο θεοδωρίδης στο 24' από δεξιά έκανε διαγώνιο σουτ με τη μπάλα να βρίσκει τη ρίζα της δεξιάς δοκού του Μπαλάσκα. Στο 28' σε φάουλ από δεξιά για τη Θύελλα ο Κονδύλης πήρε την κεφαλιά στο πίσω δοκάρι στέλνοντας τη μπάλα ψηλά άουτ.

Ο Ομηρος στο 32' διπλασίασε τα τέρματά του όταν ο Σεραφίγγος επιχείρησε σέντρα από αριστερά και ο Γκάτσης με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Μπαλάσκα.

Στο 43' αποβλήθηκε για τη Θύελλα ο Ράπτης καθώς μετά από  μια μονομαχία με τον Μπουλούμπαση  χτύπησε τον αντιπαλό του εκτός φάσης.

Στο 50' ο Τσίμπιτσης έκανε την ατομική προσπάθεια έξω από τη μεγάλη περιοχή της Θύελλας και την κατάλληλη στιγμή έκανε την πάσα στον Μπουλούμπαση μπου μπήκε από αριστερά στη μεγάλη περιοχή, έκανε το διαγώνιο πλασέ κάνοντας το 0-3.

Στο 56' ο Αυγέρης έκλαψε τη μπάλα από τον αλεξόπουλο έξω από την περιοχή και αριστερά έβγαλε τη συρτή σέντρα στον Κονδύλη που επιχείρησε το πλασέ και η μπάλα κόντραρε σε πόδια αμυντικών.

Στο 70' κόρνερ του Μπουλούμπαση ο Γκάτσης πετάχτηκε στην πορεία της μπάλας, προσπάθησε να πάρει την κεφαλιά αλλά έπιασε "αέρα¨".

Θύελλα (Ανδρ. Κονδύλης): Μπαλάσκας, Κονδύλης, Σταμάτης Αλ., Ντίνος, Βασιλείου, Κόκκαλης, Ρεπανίδας (62' Ξανθόπουλος Π.), Ράπτης, Σταμάτης Ελ.., Αυγέρης, Αλ Γιουσέφ (52' Παπαγιάννης)

Όμηρος (Χρ. Καραπίτσος): Δουλιώτης, Παπανικολάου, Ματσίγκας (64' ΚοκκώνηςΚ.), Αλεξόπουλος, Τσώνης, Θεοδωρίδης, Μπούνας, Τσίμπιτσης (78' Καλύβας Σπ.), Σεραφίγγος, Γκάτσης (72' Φράγκος Γ.), Μπουλούμπασης (78' Τσιφοπανόπουλος)

Πηγή: www.olatagoal.gr

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr