Μεταγραφικό ντεμαράζ από τον Τρίκαρδο Κατοχής

Στην απόκτηση και ανακοίνωση τριών ποδοσφαιριστών προχώρησε πριν λίγες ώρες η ομάδα του Τρίκαρδου, με τους Φωτη Κορομηλά, Αθανάσιο Αυγέρη και Δρακά Βασίλη vα γίνονται «κάτοικοι» Κατοχής ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Οι ανακοινώσεις του συλλόγου:

Φώτης Κορομηλάς

Η διοίκηση της Ενώσεως ΑΟΚ Τρίκαρδος είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Φώτη Κορομηλά.

Ο παίκτης στο παρελθόν αγωνίστηκε στην Κ20 του Παναιτωλικού, στον ΑΟ Ελαιοφύτου, στον Απόλλωνα Δοκιμίου και πέρυσι στον Όμηρο Νεοχωρίου ενώ δύο συνεχόμενες χρονιές ψηφίστηκε στην καλύτερη ενδεκάδα του πρωταθλήματος.

Τον καλωσορίζουμε στην "οικογένεια" του Τρίκαρδου και του ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες.

Αθανάσιος Αυγέρης

Η διοίκηση της Ενώσεων ΑΟΚ Τρίκαρδος είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Αθανάσιο Αυγέρη.

Ο ποδοσφαιριστής ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από το παιδικό του  Κένταυρου Αγρινίου και αγωνίστηκε σε Δόξα Καινουργίου, Αστέρα Καμαρούλας, Αμβρακικό Λουτρού και πέρυσι στη Θύελλα Παραβόλας.

Τον καλωσορίζουμε στην "οικογένεια" του Τρίκαρδου και του ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες.

Δρακάς Βασίλης

Παίκτης του Τρικάρδου Κατοχής ο Βασίλης Δρακάς που μετά από εισήγηση του προπονητή κ. Γ. Ασπρογέρακα και με τις συνοπτικές διαδικασίες του μέλους Δ.Σ. της ομάδας Κώστα Πανάρετου η μεταγραφή ολοκληρώθηκε.

Βιογραφικό

Δρακάς Βασίλης 1997 Ομάδες: Ακαδημίες ΓΣ Καισαριανής, Πανιώνιος u17 u20 (Final 4 Ελλάδας με την u17) Δάφνη Π. Φαληρου, Μικρασιατικος, Θρίαμβος Αθηνών (αρχηγός)

Το ΔΣ της ΕΝΩΣΗΣ ΑΟΚ ΤΡΙΚΑΡΔΟΣ καλωσορίζει τον Β. Δρακά και του εύχεται επιτυχίες με την ομάδα μας και υγεία.

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr