Παραίτηση του Δ.Σ του Αλικυρναϊκού με πολλές αιχμές

Ανακοίνωση:

Το διοικητικό συμβούλιο του Αλικυρναϊκου Άγιου Θωμά επιθυμεί να ενημερώσει τα μέλη του, τους αθλητές του, καθώς και κάθε ενδιαφερόμενο για τα κατωθι:

Αναλάβαμε την ομάδα το 2011 και όπως όλοι γνωρίζουν, για αρκετά χρόνια ο Αλικυρναϊκος βρισκόταν σε καθεστώς παρακμής και απαξίωσης.

Σήμερα, μετράμε πλέον 7 χρόνια παρουσίας στα τοπικά πρωταθλήματα και μπορούμε να σας διαβεβαιώσουμε για ένα πράγμα. Τίποτα δεν ήρθε εύκολα. Αγωνιστήκαμε, προσπαθήσαμε, κουραστήκαμε, ιδρώσαμε, πληρώσαμε.

Καταφέραμε να δημιουργήσουμε μια αξιοπρεπή ομάδα σύμφωνα με τα δικά μας θέλω και τη δική μας νοοτροπία, ενώ ταυτόχρονα κατορθώσαμε να συσπειρώσουμε γύρω της πολλά μέλη της τοπικής κοινωνίας.

Αν και είμαστε υπερήφανοι για το αποτέλεσμα των προσπαθειών μας αγωνιστικά, αλλά και εκτός των γηπέδων, θεωρούμε πλέον πως ήρθε η ώρα να αποσυρθούμε απ’ τη διοίκηση της ομάδας μας και η παρούσα ανακοίνωση έχει το χαρακτήρα της πρόσκλησης σε οποιονδήποτε θεωρεί τον εαυτό του ικανό να αναλάβει αρμοδιότητες που σχετίζονται με τη δράση του Αλικυρναϊκου.

Η απόφαση της αποχώρησης μας λήφθηκε με μεγάλη θλίψη.

θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε δημόσια τη διοργανώτρια αρχή, τους διαιτητές, τους γιατρούς, όλα τα ερασιτεχνικά σωματεία του νομού και τους παράγοντες που ηγούνται αυτών.

Επίσης, ευχαριστούμε από καρδίας όλους τους προπονητές, γυμναστές και παίκτες που μας τίμησαν φορώντας τη φανέλα της ομάδας μας, όπως επίσης και τους χορηγούς και τους υποστηρικτές μας για τη συνεχή στήριξη τους από την πρώτη μέρα δημιουργίας της ομάδας.

Κλείνοντας, θα θέλαμε να ενημερώσουμε κάθε ενδιαφερόμενο πως στο χώρο εισήλθαμε με μοναδικό σκοπό τη δημιουργία ενός υγιούς αθλητικού σωματείου.

Το λάθος μας ήταν ότι θεωρήσαμε πως θα καταφέρναμε να διατηρήσουμε τα ιδανικά και τις αξίες μας, τη στιγμή που όλα ξεπουλιούνται.

Γι αυτό και εμείς αποχωρούμε με το κεφάλι ψηλά, διατηρώντας τα ίδια ιδανικά και τις ίδιες αξίες με τις οποίες πορευτήκαμε όλα αυτά τα χρόνια.

Ο δικός μας Αλικυρναϊκος, στα δικά μας χέρια δεν ξεπουλήθηκε ποτέ, παρ’ όλες τις πιέσεις που δέχτηκε.

Με τιμή.

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr