Ισοπαλία για Δόξα Καινουρίου και Απόλλων Δοκιμίου

Σε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι στο γήπεδο Καινουργίου η τοπική Δόξα και ο Απόλλωνας Δοκιμίου ήρθαν ισόπαλοι με σκορ 2-2.

Η Δόξα προηγήθηκε με το "καλημέρα" καθώς στο 3' σε απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Νταλαπέρα η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα. 

Ο Απόλλωνας ισοφάρισε στο 11' όταν ο Αθανασσίου ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τον σαλμά με τον διαιτητή να δείχνει το σημείο του πέναλτι. Το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο Αθανασίου ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Στο 31' σε εκτέλεση φάουλ του Μπαλάφα ο αφύλακτος στη μικρή περιοχή Δαλαγιώργος έπιασε την κεφαλιά με τον Ρόκκο να αποκρούει αλλά ο καμμένος πήρε το ριμπάουντ και με κοντινό πλασέ έκανε το 1-2.

Στο 34' ο Δαλαγιώργος ανέτρεψε το Φραγκούλη μέσα στην περιοχή και ο διαιτητής έδειξε ξανά την "άσπρη βούλα". Το πέναλτι εκτέλεσε ο Φραγκούλης ισοφαρίζοντας σε 2-2.

Οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να φύγουν με τους τρεις βαθμούς της νίκης όταν στο 85' ο Καμμένος βρήκε τον Τσακανίκα που βρέθηκε μόνος με τον Ρόκκο αλλά το πλασέ που επιχείρησε κατέληξε άουτ.

Δόξα (Κώστας Γιωτόπολος): Ρόκκος, Μπλέτσας, Τζωρτζόπουλος Σ., Σαλμάς, Δάρλας, Νταλαπέρας (83' Αλτζερίνης), Κακούρης, Μπρέσιακας (44' Ρεπανίδας), Φραγκούλης (61' Λιάρος), Αγγέλης, Νικολογιάννης

Απόλλων (Ανδρέας Κονδύλης): Θεοδωρακόπουλος, Μπαλάφας, Σταμάτης Αλ., Μυλωνάς, Βασιλείου, Δαλαγιώργος, Ξευγένης ((70' Τσακανίκας), Αθανασίου (93' Καταρέλος), Σταμάτης Ελ. ((90' Κονδύλης), Καμμένος (91' Κρανιάς), Κοσυφαρίνης

Πηγή

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr