Με το δεξί ο Τρίκαρδος στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος

Ένα εύκολο απόγευμα είχε ο Τρίκαρδος Κατοχής απέναντι στον Α.Ο. Λυγιάς. Οι γηπεδούχοι που έκαναν πρεμιέρα στο γήπεδο τους έδειξαν με το καλημέρα πως διαθέτουν μια πάρα πολύ καλή ομάδα η οποία και φέτος θα πρωταγωνιστήσει.

Η ομάδα του Α.Ο. Λυγιάς τα βρήκε δύσκολα απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο έχοντας λίγες ευκαιρίες για γκολ με του γηπεδούχους να έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα.

Η πίεση με την έναρξη του αγώνα από την ομάδα του Γιώργου Ασπρογέρακα απέφερε καρπούς και στο 35’ μετά από σέντρα του Νάκου ο Μακρής με κεφαλιά θα κάνει το 1-0.

ΤΟ δεύτερο γκολ θα έρθει στο 38’ ύστερα από σέντρα του Γαβρίνα και εκτελεστή αυτή την φορά τον Φραγκούλη που με ωραία κεφαλία δεν άφησε σημεία αντίδρασης στον Ασημακόπουλο κάνοντας το 2-0 που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη το παιχνίδι συνέχισε στο ίδιο τέμπο με τους γηπεδούχους να πιέζουν την αντίπαλη άμυνα και να φτάνουν στο 3-0 στο 65’ύστερα από συνδυασμό των παικτών τους και τελικό εκτελεστή τον Αυγέρη με σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή.

Το τελικό σκορ διαμόρφωσε Τζουλιάνο Μούτσα με σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή.

Η ομάδα του Τρίκαρδου την ερχόμενη Τετάρτη αντιμετωπίζει τον Ναυπακτιακό στο κύπελλο Αιτ/νιας ενώ ο Λυγιάς θα αντιμετωπίσει τον Όμηρο στο Νεοχώρι.

Διαιτητές της αναμέτρησης οι κ.κ Ασημάκης, Τάκος και Αντωνόπουλος.

Ένωση ΑΟΚ Τρίκαρδος: (Ασπρογέρακας) : Τσιάρας, Βασιλάρης, Δρακάς, Μακρής, Ψηλός (62’ Γατσώρης), Σαμψώνας (70’ Κορομηλάς), Γαβρίνας, Φραγκούλης (70’Χαλαζιάς), Μεταξούλης, Νάκος, Αυγέρης(69’ Μούτσα).

Α.Ο. Λυγιάς: Ασημακόπουλος, Ορφανουδάκης, Βασιλόπουλος, Ζαρκαδούλας, Τσιριμώκος, Ζαμπάρας, Ρισβάς (65’ Κωτσέτσος), Γεωργακόπουλος, Κατσίκας (64’ Κοσανδιανος), Κουτσαφτίκης (46’Δημητρόπουλος Β.), Αποστολόπουλος (82’Πετσίνης).

Πηγή

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr