Αγχωτική νίκη για τη Δόξα Καινουργίου επί του Ηρακλή Αστακού

Αγχωτική νίκη για τη Δόξα Καινουργίου που επικράτησε του φιλοξενούμενου Ηρακλή Αστακού με σκορ 2-0.

Οι "μπέμπηδες" κατάφεραν να σπάσουν την αντίσταση του Ηρακλή στο 81' όταν σε σέντρα από δεξιά του Μπλέτσα ο Νταλαπέρας πήρε την κεφαλιά στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα.

Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτύρονται ότι ο Σαλμάς βρήκε την μπάλα πριν καταλήξει στα δίχτυα και ότι  ήταν σε θέση οφσάϊντ.

Το τελικό 2-0 διαμόρφωσε ο Νικολογιάννης με σουτ μέσα από την περιοχή στο 92'.

Το φιλμ του αγώνα:

7' Μακρινό συρτό σουτ Νικολογιάννη η μπάλα βρίσσκει τη ρίζα του δοκαριού και καταλήγει άουτ

15' Σέντρα Κακούρη από δεξιά η μπάλα κόντραρε σε αμυντικό, έφτασε στο δεύτερο δοκάρι εκεί που ο Ρεπανίδας πλάσαρε με δυσκολία με τον Κατερινόπουλο να αποκρούει σε κόρνερ

57' Σέντρα Λιάρου κεφαλιά Ρεπανίδα λίγο άουτ

69' Γκοοολ 1-0 Σέντρα Μπλέτσα από δεξιά ο Νταλαπέρας με κεφαλιά στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα. Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτύρονται ότι ο Σαλμάς βρήκε την μπάλα πριν καταλήξει στα δίχτυα και ότι  ήταν σε θέση οφσάϊντ.

92' Γκοοολ 2-0 Σέντρα Νταλαπέρα από δεξιά ο Νικολογιάννης κάνει το κοντρόλ αποφεύγει ένα αντίπαλο και με σουτ από πλαγια αριστερά στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα.

94' Σέντρα - σουτ Νταλαπέρα λίγο άουτ

Δόξα (Κώστας Γιωτόπουλος): Ρόκκος, Μπλέτσας, παντής, Σαλμάς, Τωρτζόπουλος, Λιάρος, Ρεπανίδας (75' Νταλαπέρας), Νικολογιάννης, Φραγκούλης ((75' Καρύμπας), Αγγέλης (84' Δάρλας), Κακούρης (61' Μικρόπουλος)

Ηρακλής (Γιάννης Λιάκκας): Κατερινόπουλος, Μπαρμπαρούσης, Κωνσταντίνου (59' Καραλής), Λίλας, Γάτσης, Κατσιγιάννης, Ντολένγκα (77' Παχής), Ταφάνι, Κοτρότσος, Γιαννειός, Λιβάνης Π.

Πηγή

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr