Αγχωτική νίκη για τη Δόξα Καινουργίου επί του Ηρακλή Αστακού

Αγχωτική νίκη για τη Δόξα Καινουργίου που επικράτησε του φιλοξενούμενου Ηρακλή Αστακού με σκορ 2-0.

Οι "μπέμπηδες" κατάφεραν να σπάσουν την αντίσταση του Ηρακλή στο 81' όταν σε σέντρα από δεξιά του Μπλέτσα ο Νταλαπέρας πήρε την κεφαλιά στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα.

Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτύρονται ότι ο Σαλμάς βρήκε την μπάλα πριν καταλήξει στα δίχτυα και ότι  ήταν σε θέση οφσάϊντ.

Το τελικό 2-0 διαμόρφωσε ο Νικολογιάννης με σουτ μέσα από την περιοχή στο 92'.

Το φιλμ του αγώνα:

7' Μακρινό συρτό σουτ Νικολογιάννη η μπάλα βρίσσκει τη ρίζα του δοκαριού και καταλήγει άουτ

15' Σέντρα Κακούρη από δεξιά η μπάλα κόντραρε σε αμυντικό, έφτασε στο δεύτερο δοκάρι εκεί που ο Ρεπανίδας πλάσαρε με δυσκολία με τον Κατερινόπουλο να αποκρούει σε κόρνερ

57' Σέντρα Λιάρου κεφαλιά Ρεπανίδα λίγο άουτ

69' Γκοοολ 1-0 Σέντρα Μπλέτσα από δεξιά ο Νταλαπέρας με κεφαλιά στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα. Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτύρονται ότι ο Σαλμάς βρήκε την μπάλα πριν καταλήξει στα δίχτυα και ότι  ήταν σε θέση οφσάϊντ.

92' Γκοοολ 2-0 Σέντρα Νταλαπέρα από δεξιά ο Νικολογιάννης κάνει το κοντρόλ αποφεύγει ένα αντίπαλο και με σουτ από πλαγια αριστερά στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα.

94' Σέντρα - σουτ Νταλαπέρα λίγο άουτ

Δόξα (Κώστας Γιωτόπουλος): Ρόκκος, Μπλέτσας, παντής, Σαλμάς, Τωρτζόπουλος, Λιάρος, Ρεπανίδας (75' Νταλαπέρας), Νικολογιάννης, Φραγκούλης ((75' Καρύμπας), Αγγέλης (84' Δάρλας), Κακούρης (61' Μικρόπουλος)

Ηρακλής (Γιάννης Λιάκκας): Κατερινόπουλος, Μπαρμπαρούσης, Κωνσταντίνου (59' Καραλής), Λίλας, Γάτσης, Κατσιγιάννης, Ντολένγκα (77' Παχής), Ταφάνι, Κοτρότσος, Γιαννειός, Λιβάνης Π.

Πηγή