Τρίποντο με ''όπλο'' την έδρα της η Δόξα Καινουρίου

Τη δεύτερη νίκη στο πρωτάθλημα πέτυχε η Δόξα Καινουρίου που κέρδισε στην έδρα της με 1 - 0 τον Αχελώο Αγγελοκάστρου.

Με το αποτέλεσμα αυτό η ομάδα του Κώστα Γιωτόπουλου ανέβηκε στους 7 βαθμούς, ενώ ο Αχελώος έμεινε στους 6.

Στο πρώτο ημίχρονο και οι δύο ομάδες είχαν καλές στιγμές, όμως το 0 - 0 παρέμεινε. Στο δεύτερο μέρος η Δόξα μπήκε καλύτερα, πήρε μέτρα στο γήπεδο, έχασε ευκαιρίες και προηγήθηκε στο 63΄ με γκολ του Σαλμά με κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ του Καρύμπα. Οι γηπεδούχοι διαχειρίστηκαν στη συνέχεια πολύ καλά το παιχνίδι και κράτησαν το "τρίποντο" που τους έφερε ψηλά στη βαθμολογία.

Η φάση του αγώνα. Το γκολ της Δόξας μπαίνει σε ένα χρονικό σημείο που οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι και έκανε τη διαφορά στο παιχνίδι. Οι παίκτες του Αχελώου δε βρήκαν απάντηση και οι γηπεδούχοι πήραν τη νίκη.

Ο πρωταγωνιστής του αγώνα. Ο δημιουργός του γκολ και ο σκόρερ είχαν εξαιρετική παρουσία στο γήπεδο. Ο Πάνος Καρύμπας ήταν μόνιμη πηγή κινδύνου για την αντίπαλη άμυνα με τις εκτελέσεις του, με αυτή του 63ου λεπτού να γίνεται γκολ, ενώ πολύ καλός στην άμυνα της Δόξας ήταν ο Αποστόλης Σαλμάς που πέτυχε το τέρμα που έκρινε την αναμέτρηση.

Το φιλμ του αγώνα.

7΄ Σουτ του Μάριου Σαγάνα έξω από την περιοχή έφυγε πάνω από το δοκάρι.

20΄ Φάουλ του Καρύμπα η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ.

22΄ Φάουλ του Αντωνόπουλου από αριστερά έδιωξε ο Ρόκκος.

24΄ Κόρνερ του Καρύμπα ο Σαλμάς από κοντά δε μπόρεσε να βρει τη μπάλα και να απειλήσει.

25΄ Σέντρα του Καλοκαίρη από δεξιά ο Αντωνόπουλος από καλή θέση σούταρε ψηλά άουτ.

37΄ Σέντρα σουτ του Αντωνόπουλου από αριστερά έδιωξε ο Ρόκκος.

41΄ Γύρισμα του Αντωνόπουλου από αριστερά ο Καλοκαίρης έκανε το σουτ και ο Μάριος Σαγάνας έκανε την προβολή με τη μπάλα να φεύγει πάνω από το δοκάρι.

46΄ Σέντρα του Νταλαπέρα από δεξιά ο Ρεπανίδας πιάνει την πρώτη κεφαλιά, ο Αγγέλης με νέα κεφαλιά προλαβαίνει την έξοδο του Τσιλίκα και στη γραμμή προλαβαίνει ο Γαβριήλ Τσιλιπάνος και διώχνει για να μαζέψει ο Τσιλίκας.

50΄ Σουτ του Ρεπανίδα απέκρουσε στη δεξιά του γωνία ο Τσιλίκας.

63΄ Γκολ. Φάουλ του Καρύμπα από αριστερά ο Σαλμάς με κεφαλιά στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα για το 1 - 0.

71΄ Γέμισμα του Γαβριήλ Τσιλιπάνου ο Λάμπρος Πεσλής περνάει τον αντίπαλό του αλλά από πλάγια σουτάρει ψηλά άουτ.

93΄ Ο Ρεπανίδας έστρωσε τη μπάλα στο Νικολογιάννη που σούταρε και απέκρουσε ο Τσιλίκας.

ΔΟΞΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥ (Κώστας Γιωτόπουλος): Ρόκκος, Μπλέτσας, Παντής (46΄ Δάρλας), Σαλμάς, Τζωρτζόπουλος (84΄ λ.τ. Αλτζερίνης), Λιάρος, Νταλαπέρας, Νικολογιάννης, Αγγέλης (59΄ Φραγκούλης), Καρύμπας (76΄ Κόκκαλης), Ρεπανίδας.

ΑΧΕΛΩΟΣ ΑΓΓΕΛΟΚΑΣΤΡΟΥ (Βαλάντης Ζώης): Τσιλίκας, Προβίδας, Δερβίσης, Τσιλιπάνος Γ., Σαγάνας Γ. (79΄ Φεγγούλης), Ανδρεάκης (69΄ Τσιμπούκας), Αντωνόπουλος (86΄ Μήκας), Πεσλής Λ., Σαγάνας Μ., Καλοκαίρης (59΄ Τσιλιπάνος Σ.), Καντάνης.

Πηγή

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr