''Απόρθητο κάστρο'' η έδρα για τον Ατρόμητο Αντιρρίου (vid)

Την νίκη απέναντι σε μια δυνατή ομάδα πήρε ο Ατρόμητος Αντιρρίου με 1-0 με γκολ του Θ. Καλαβριζιώτη που ευστόχησε από την άσπρη βούλα στο 78′.

Ένα όμορφο ποδόσφαιρο παρακολούθησαν όσοι βρέθηκαν στο ΔΑΚ Αντιρρίου με πολλές ευκαιρίες και από τις δύο ομάδες σε ένα παιχνίδι που έδειχνε από την αρχή ότι θα κριθεί στις λεπτομέρειες ή αν προτιμάτε στο γκολ.

Εκεί που όλα έδειχναν δύσκολα για την ομάδα του Αντιρρίου που έμεινε από το 75’ με παίκτη λιγότερο μετά την αποβολή του Σπανογιάννη με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Ατρόμητος κατάφερε να πάρει του τρεις βαθμούς της νίκης.

Ο Ατρόμητος Γέφυρα έδειξε ότι το δυνατό του χαρτί και φέτος είναι η έδρα του και μετρά μόνο νίκες σε όσα παιχνίδια έχει αγωνιστεί σε αυτή.

Διαιτητές της αναμέτρησης οι κ.κ Ντζανής, Σούζας και Καλυβόπουλος.

Ατρόμητος Αντιρρίου: (Πανουργιάς) : Καραδήμας, Βλάχος, Κάκκος, Σπανογιάννης,Κάκκος Χ, Ζαχαρόπουλος(60’Παναγιωτόπουλος), Ευθυμιόπουλος(75’ Θανασιός),Κουραχάνης,Καλαβρουζιώτης(85’ Πετσίνης),Καλαβριζιώτης,Ρουμπάτος(65’Μυτιλήνης).

Απόλλων Θέρμου: Μπαλάφας, Χόντος, Κώης, Γιαννοκώστας, Κοκώνης, Αλπέντζος, Κοκώνης Ι., Δερβίσης,Μπίστας, Κούκος, Καρβελάς.

Πηγή

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr